Tänk nytt, få nytt - ändra ditt tankefokus PDF Utskrift E-post
2013-01-14
För många löper livet bara på. De tänker att de borde ta itu med saker som de inte är nöjda med, som inte fungerar, som inte ger dem det de vill ha, eller gör dem till den de vill vara. Men själva startskottet för aktiv handling fyras inte av, utan stannar oftast som en hopp- och handlingslös tanke som aldrig eller sällan följs av ett åtgärdande. Känner du igen dig? Vill du ha nya resultat? Här får du tipsen! Tänk nytt

 

Vi har alltid ett val
Det är lätt att fastna i tanke- och handlingssätt som inte gagnar oss. Särskilt när vi låter livet bara bli istället för att skapa det. Självklart kan vi inte rå för saker som händer runt omkring, men många saker kan vi faktiskt styra.

Många gör det dock inte för att de inte vet hur mycket vi som människor egentligen kan skapa – att vi alltid har ett val hur vi väljer att hantera våra resultat. Många väljer att inte välja, för de tror inte de har något val. Men när vi själva inte skapar vårt liv, då skapar någon annan det åt oss. Många gånger med oönskat resultat. 

Boosta dig själv
De flesta skapar inte sina liv, utan hanterar instället det som blivit – i tron om att de inte kan påverka det som är. Det är därför som jag brinner för att på ett enkelt sätt visa folk hur denna universella naturlag fungerar och hur de kan använda den i sitt eget liv, och att visa hur ofta vi faktiskt använder den mot oss själva i ren okunskap.

I november 2012 kom min bok - Jag blir vad jag tänker, som är fylld av tankeinspiration och starka verktyg om du vill boosta dig själv och/eller vill skapa något annat i ditt liv, och dessutom förstå varför det hittills blivit som det blivit.  

Lili Öst
Lili Öst | www.liliost.se
Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Lika attraherar lika
I boken skriver jag bland annat om attraktionslagen som fungerar så att lika attraherar lika. Alla tankar du lägger ditt mesta fokus på, blir den magnet som drar till sig de saker som du tänker.

Om dina tankar mest kretsar kring det du inte har, det du saknar, avskyr, irriterar dig på, lider brist på - vad tror du det är som blir magneten? Eller om du hela tiden fokuserar på att du inte har råd (oavsett om du har det eller inte) eller på alla de saker hos din partner, dina arbetskollegor, vänner, barn, föräldrar etc som du INTE gillar.

Tänk nytt = få nytt   
Börjar det gå upp ett ljus? Ser du ett mönster? Vill du ha något annat än du nu har – behöver du börja med att ändra var ditt tankefokus ligger mest. För det enda som är helt säkert, är att om du fortsätter tänka som du hittills gjort, kommer du få samma resultat du redan får. Så, tänk nytt = få nytt! 

 

 

>> Få balans mellan karriär och privatliv

>> 5 tips till ett positivt "Må bra-konto"

>> Lär dig tänka positivt

         

 

Senast uppdaterad ( 2013-06-29 )