Hitta dina talanger - boosta din business PDF Utskrift E-post
2017-02-17
Ofta är vi väldigt självkritiska. Vi har fokus på vad som inte fungerar eller vad vi inte gjort, vad vi inte kan eller vad vi inte borde ha sagt. Det är inget bra mindset att använda om du vill skapa framgång. Och eftersom du nu lägger märke till dina tankar kring detta kommer du istället att kunna ha fokus på dina talanger och vad som istället boostar din business. hitta_dina_talanger.jpg

 

Vi har alla erfarenheter och egenskaper som är fantastiska. Tänk på allt bra du har med dig genom livet och alla egenskaper du använder för att skapa det du gör. Allt du har kunnat göra i livet. Alla problem som du redan löst och alla egenskaper du använder för att skapa det du har.

För att driva företag och ha kul på vägen blir det ännu bättre om du ständigt skapar medvetenhet kring allt det där du är bra på. Dina talanger. Om det inte är någon annan som boostar dig är det lika bra att göra det själv. För då har du inte heller behovet av att någon annan ska behöva hålla på och bekräfta dig hela tiden. Ju mer du bekräftar dig själv, desto mindre behöver du bli bekräftad av andra.

Så idag är en bra dag att börja vara din bästa vän, din goaste kompis och din underbaraste livskamrat. Skapa värde för dig själv genom att lägga märke till allt det där som du är så bra på. Sträck på dig, ta en promenad eller unna dig din favoritfika. Ta fram papper och penna och skriv sen ner det du ser och kommer på längs med vägen.

 

Jenny Andersson Coach
Jenny Andersson | Skribent inom personlig utveckling
www.jenny-andersson.se | Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa denGör så här:
1. Skriv ner en lista för dig själv med alla de delar du själv kommer på som du är bra på, dina talanger.

2. Skriv därefter ner exempel på tillfällen där du redan ser att du använder detta i ditt liv. I det stora och i det lilla.

3. Fråga folk i din omgivning vad du är bra på. Säg att du gärna vill lära känna dig själv ännu bättre och höra lite mer hur andra upplever och uppfattar dig. Och att du bara vill höra det de ser som är positivt och olika tecken på dina talanger.

4. Lyssna utan att döma eller värdera det folk säger till dig. Ta in det som folk i din närhet säger och ta det för sant. Ta in det i hela ditt system och njut av att få känna det du känner av att boosta dig själv.

5. Komplettera det folk sagt på din lista. Ha listan med dig någonstans där du kan påminna dig själv om dina styrkor och fantastiska egenskaper som du faktiskt har. Kika på den då och då för att boosta dig själv och din business.

Lycka till!

 

Du kanske också är intresserad av:

>> Webbkurs: Väx genom utmaningar

>> Webbkurs: Bli pilot i ditt liv 

Fler artiklar om balans

>> Så skapar du balans och lycka

>> Fyra tips för att stressa balanserat

>> Tänk nytt, få nytt - ändra ditt tankefokus


         

 

Senast uppdaterad ( 2017-02-17 )