Företagande
Hur män och kvinnor affärsnätverkar på olika sätt
2017-01-24
Att ha ett stort personligt nätverk har blivit en allt större framgångsfaktor. Vänner och personliga kontakter ligger ofta bakom stora och viktiga beslut såsom jobb, boende och partners. Anneli Egestam, som arbetar med event, mingel och nätverk, berättar här om vad vi kan lära av varandras sätt att nätverka och bygga affärsrelationer. Hur män och kvinnor nätverkar
Läs mer...
 
7 steg till klockrena möten
2017-01-24
När var du senast på ett klockrent möte och vad var det som gjorde det mötet SÅ bra? Att ha möten tar tid och eftersom det gör det blir det viktigt att avgöra om mötet är relevant för den verksamhet du bedriver. Som företagare går vi på möten ofta och frågan blir då vilka som faktiskt är nödvändiga och vad som skulle kunna plockas bort. Så här skapar du klockrena möten. Effektiva möten
Läs mer...
 
Skapa merförsäljning med enkla knep
2017-01-17
Du vet själv att din produkt är helt suverän - toppen! Men hur övertygar du andra att köpa av dig? För att skapa ett sug efter det du säljer, gäller det att du är tydlig mot dina kunder, och att du jobbar smart och strukturerat. Här är 6 frågor att tänka på. Fler kunder mer försäljnign
Läs mer...
 
7 sätt att säljpeppa dig själv inför vårsäsongen!
2017-01-17

Känns det som om det här året inte riktigt har dragit igång för fullt än? Känner du på det sättet kan du vara övertygad om att alla andra gör det också, inklusive dina kunder. Det gäller att komma upp i varv och helst snabbt. Säsongen är faktiskt kort. Här kommer några praktiska tips för att peppa både dig och (blivande) kunder.

Säljpeppa dig själv
Läs mer...
 
7 steg till att digitalisera din verksamhet
2016-11-30

I januari 2012 hade Anna Åberg sålt nästan allt hon äger och stod på Umeås flygplats med en enkel biljett till Malta i handen. Sedan dess har hon levt som digital nomad och reser jorden runt samtidigt som hon hjälper småföretagare att bygga företag för att jobba mindre, tjäna mer och öka friheten i livet. I den här artikeln berättar affärsutvecklaren Anna Åberg om 7 steg som digitaliserar din verksamhet.

anna_aberg_digital_nomad_v5.jpg
Läs mer...
 
Emelies tips för att öka försäljningen av dina webbkurser
2016-11-28

Fotograf Emelie Ohlsson har skapat en framgångsrik modell för att paketera sina tjänster och automatisera delar av affärsmodellen så att hon kan ägna mer tid åt det hon älskar - fotografera. Idag är hon en av de mest efterfrågade fotolärarna i Sverige och håller workshops över hela världen. Hennes utbildningar blir fullbokade på några få timmar och hon har sålt rekordartade 6 000 webbkurser. Här får du Emelies bästa tips för att skapa och sälja webbkurser.

Webbkurs fotograf Emelie Ohlsson
Läs mer...
 
Marknadsföring med liten budget
2016-11-23

Som nystartad företagare är det oftast svårt att veta hur mycket pengar man ska satsa på marknadsföring av sin verksamhet. Givetvis beror omfattningen på budgetstorleken på vilken typ av verksamhet du bedriver – men det går att skapa bra synlighet med en liten, begränsad budget. Här ger Jenny Widing, Driftigs skribent inom marknadsföring, dig tips på hur du kan marknadsföra dig med liten budget.

 

liten marknadsföringsbudget
Läs mer...
 
Marknadsföringstips inför juletid
2016-11-23

Vad ska man tänka på när det lackar mot jul, påsk eller andra långledigheter? När är det bra att avvakta och när ska man lägga i en extra växel? Här ger Felicia Welander, Driftigs skribent inom marknadsföring och kommunikation, tre tips om marknadsföring inför årets högtider.

julklapp_chefen.jpg
Läs mer...
 
3 vanliga bloggfällor och hur du tar dig ur dem
2016-11-07
Du matas ofta med anledningar till varför det är så bra att starta en företagsblogg. Men du har säkert märkt att det inte alltid är så lätt att hålla igång bloggen och få den att kännas seriös och proffsig. Här kommer därför tips på hur du undviker eller kommer ur tre vanliga bloggfällor.

bloggfällor
Läs mer...
 
Så når du ut med ditt företag i bloggar
2016-11-07

I början av bloggvågen var det ganska lätt för företag att nå ut med sina produkter eller tjänster via bloggar. Idag är det betydligt svårare. Allt fler företag har förstått betydelsen av att bli publicerade i ett blogginlägg och bloggarna blir överrösta med mail från företag som mer eller mindre desperat vill synas i deras bloggar. Här kommer fyra tips på hur du når ut via bloggar.

Nå ut till bloggare
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 10 av 590