Företagande
Tänk nytt - bli en bättre säljare!
2015-03-17
Visst finns det tillfällen då kunden helt enkelt inte vill ha det du säljer. Men många säljsamtal skulle nog gå bättre om vi gjorde annorlunda. Om vi hanterade kunden smidigare. Kommunicerade tydligare. Skapade ett starkare avtryck. Hur vi är som säljare grundas i vad vi tänker om oss själva och kunden. Här är några vanliga fällor, och alternativa sätt att tänka. lyckas_med_saljmotet.jpg
Läs mer...
 
Smart start för mer sälj
2015-03-17
Oavsett var du och ditt företag befinner er just nu går det alltid att öka försäljningen, stärka ditt varumärke, delegera till ett team, öka kontaktbasen osv. Vilka aktiviteter ska du göra först och hur håller du fast vid ett mindset som hjälper dig att bli framgångsrik? Här ger Liselotte Molander dig tre tips för att komma igång med försäljningen på nytt. success_vagskylt.jpg
Läs mer...
 
Vårfnatt! 2000 kr rabatt på vår bästsäljande webbkurs!
2015-03-11

100 dagar till midsommar och vi har vårfnatt! Fram till midnatt får de 10 första personerna som anger kod 100VÅR beställa vår bästsäljande webbkurs Vinnande Webb med hela 2000 kr rabatt (!). Du betalar endast 396 kr exkl moms för ett drömkurspaket där du lär dig att boosta ditt sälj och varumärke på webben. Till din hjälp har du onlinesupport och ett stort nätverk.

 
Läs mer...

Vårfnatt erbjudande Vinnande Webb
 
Boosta ditt företag med en bok – 12 marknadsföringstips
2015-03-09

Genom att skriva en bok utifrån din kompetens kan du boosta ditt företag. Du får genast en högre status och större trovärdighet. Det blir även lättare för dig att nå ut till fler. Är du dessutom intresserad av att komma ut och föreläsa kan en bok vara en bra dörröppnare. Här delar coachen, utbildaren och författaren Evakarin Wallin med sig av 12 tips för hur du kan marknadsföra din bok och på så sätt boosta ditt företag.

skriv en bok och marknadför ditt företag
Läs mer...
 
Du är speciell
2015-03-09

Du är speciell. Men är du säker på att andra i din närhet och periferi ser hela bilden av din erfarenhet och kompetens, samt dina grundläggande värderingar? Allt du gör, säger och utstrålar - och allt andra säger om dig bidrar till det intryck människor får av dig. Resan mot ett starkare personligt varumärke är spännande. Här ger varumärkesexperten Anna-Karin Lingham dig fem frågor som stärker din identitet.

 

googla.jpg
Läs mer...
 
Rapport: Företagare och mamma - hur funkar det?
2015-02-20

Byråkrati, tidsbrist och rädsla för att inte få ihop livspusslet, är några av de faktorer som gör att kvinnor idag inte startar företag. Det framgår av Driftig.nu:s tidigare undersökning med syfte att ta reda på hur företagande och föräldraskap fungerar för kvinnor och hur företagarmammor ser på det svenska trygghetssystemet.

Företgare och mamma
Läs mer...
 
Karriär – är det framgång eller lycka?
2015-02-16
Det är sällan vi kämpar för att nå mål däremot för att nå resultat (baserat på mål). Framgång skapar inte alltid lycka men lycka skapar framgång. För att lyckas i livet behöver du mål, mission och vision. Här får du några värdefulla tips tagna ur boken FramgångsRIK & Lycklig som handlar om att skapa tid och utrymme för att uppnå lyckan, för att göra det som du innerst inne vill och för att nå din personliga framgång.
produktivitetscykel.jpg
Läs mer...
 
Från idé till färdig produkt i butik - så lyckas du!
2015-02-16
Står du i begrepp att ta fram en egen produkt? I den nya boken ”101 unga entreprenörer – drömmar och drivkrafter hos framtidens företagsledare” har Pauline Grindvall intervjuat drygt hundra av Sveriges mest framgångsrika, unga entreprenörer. Flera av de intervjuade har utvecklat produkter som gått från ritbord till butikshylla och från okänt företag till välkänt varumärke. Här är några av deras bästa tips som tar dig ett steg närmare butikshyllan. 101 unga entreprenörer
Läs mer...
 
Nödvändig kontorschecklista för ett bra affärsår
2015-02-10
Ett nytt år har börjat och likaså flödar alla nyårslöften i luften. Det handlar om att klara av olika mål i livet, skriva upp sig på ett gym och kanske även att sätta upp höga mål som att springa ett maraton. Utbudet av ny teknik som är på gång och som redan är här kommer hjälpa till att uppfylla de krav du har på dig själv i år. Det har aldrig varit enklare att satsa stort med hjälp av ny teknik för ditt företag. Checklista för kontoret - pennor, päprmar, skrivare, appar
Läs mer...
 
Hitta bästa mässan att besöka eller ställa ut på
2015-02-06

Mässor finns det gott om. Stora och små, breda och mer nischade. En mässa är ett perfekt tillfälle att skapa nya relationer med kunder, leverantörer, samarbetspartners och press. Vi har ramlat över en jättebra sida som listar alla mässor i Sverige! Nu kan du smidigt hitta och håll koll på de mässor som passar just dig och ditt företag.

massa.jpg
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 91 - 100 av 595