Företagande
Skapa merförsäljning med enkla knep
2017-01-17
Du vet själv att din produkt är helt suverän - toppen! Men hur övertygar du andra att köpa av dig? För att skapa ett sug efter det du säljer, gäller det att du är tydlig mot dina kunder, och att du jobbar smart och strukturerat. Här är 6 frågor att tänka på. Fler kunder mer försäljnign
Läs mer...
 
7 steg till att digitalisera din verksamhet
2016-11-30

I januari 2012 hade Anna Åberg sålt nästan allt hon äger och stod på Umeås flygplats med en enkel biljett till Malta i handen. Sedan dess har hon levt som digital nomad och reser jorden runt samtidigt som hon hjälper småföretagare att bygga företag för att jobba mindre, tjäna mer och öka friheten i livet. I den här artikeln berättar affärsutvecklaren Anna Åberg om 7 steg som digitaliserar din verksamhet.

anna_aberg_digital_nomad_v5.jpg
Läs mer...
 
Emelies tips för att öka försäljningen av dina webbkurser
2016-11-28

Fotograf Emelie Ohlsson har skapat en framgångsrik modell för att paketera sina tjänster och automatisera delar av affärsmodellen så att hon kan ägna mer tid åt det hon älskar - fotografera. Idag är hon en av de mest efterfrågade fotolärarna i Sverige och håller workshops över hela världen. Hennes utbildningar blir fullbokade på några få timmar och hon har sålt rekordartade 6 000 webbkurser. Här får du Emelies bästa tips för att skapa och sälja webbkurser.

Webbkurs fotograf Emelie Ohlsson
Läs mer...
 
Marknadsföring med liten budget
2016-11-23

Som nystartad företagare är det oftast svårt att veta hur mycket pengar man ska satsa på marknadsföring av sin verksamhet. Givetvis beror omfattningen på budgetstorleken på vilken typ av verksamhet du bedriver – men det går att skapa bra synlighet med en liten, begränsad budget. Här ger Jenny Widing, Driftigs skribent inom marknadsföring, dig tips på hur du kan marknadsföra dig med liten budget.

 

liten marknadsföringsbudget
Läs mer...
 
Marknadsföringstips inför juletid
2016-11-23

Vad ska man tänka på när det lackar mot jul, påsk eller andra långledigheter? När är det bra att avvakta och när ska man lägga i en extra växel? Här ger Felicia Welander, Driftigs skribent inom marknadsföring och kommunikation, tre tips om marknadsföring inför årets högtider.

julklapp_chefen.jpg
Läs mer...
 
3 vanliga bloggfällor och hur du tar dig ur dem
2016-11-07
Du matas ofta med anledningar till varför det är så bra att starta en företagsblogg. Men du har säkert märkt att det inte alltid är så lätt att hålla igång bloggen och få den att kännas seriös och proffsig. Här kommer därför tips på hur du undviker eller kommer ur tre vanliga bloggfällor.

bloggfällor
Läs mer...
 
Så når du ut med ditt företag i bloggar
2016-11-07

I början av bloggvågen var det ganska lätt för företag att nå ut med sina produkter eller tjänster via bloggar. Idag är det betydligt svårare. Allt fler företag har förstått betydelsen av att bli publicerade i ett blogginlägg och bloggarna blir överrösta med mail från företag som mer eller mindre desperat vill synas i deras bloggar. Här kommer fyra tips på hur du når ut via bloggar.

Nå ut till bloggare
Läs mer...
 
Text som säljer - så här lyckas du!
2016-11-02

Att skriva så att folk läser - och i bästa fall köper! - är en liten konst i sig. Samtidigt är copy viktigare än någonsin: med bloggar, trycksaker, hemsidor och sociala media gäller det att hålla textproduktionen igång - utan att slinta på tangentbordet! Här får du tips av Sanna Koritz, Driftigs skribent inom försäljning och kommunikation.

Copy som säljer 
Läs mer...
 
Språk som säljer – tre skrivtips för bättre marknadsföring
2016-10-28

Du har ett erbjudande som dina kunder bara inte får missa. Men hur ska du kommunicera så att de begriper nyttan med din tjänst eller produkt? Här ger Driftigs skribenter från Klarspråkskollen dig tre konkreta tips på hur du skriver förtroendeingivande, effektivt och säljande.

Text som säljer
Läs mer...
 
Tre tips när du ska skriva en marknadsföringstext
2016-10-24

Du har världens bästa vara eller tjänst, och nu ska du bara berätta om den för dina kunder. Men hur gör du det? Jo, det gäller att välja sina ord. Vi ger dig tre smarta tips på hur du kan tänka när du ska välja rätt uttryck för just din mottagare.

ord_i_text_gammalt.jpg
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 11 - 20 av 595