Företagande
Så skriver du en bra annons – tips från copywritern
2016-10-24

Att skapa en bra annons – digital eller analog – är en hel vetenskap i sig. Men ofta är det bråttom – kanske har du fått ett kanonbra pris och deadline var igår. Här ger Felicia Welander, copywriter och Driftigs skribent inom marknadsföring och kommunikation några snabba råd.

skapa egen annons
Läs mer...
 
Få avslut på webben - En snabbanalys
2016-10-11

Driver du eget företag är du förmodligen marknadsförare/säljare av dina tjänster och produkter vare sig du vill eller inte. Känns det svårt och luddigt att hitta rätt väg för avslut på din egen webbplats / webbutik? Här får du ett enkelt och snabbt verktyg i två steg som kan få dig att öka antal avslut.

Få avslut
Läs mer...
 
Så skapar ditt företag succé på Instagram
2016-10-11

Att Instagram är ett socialt media som är väl värt för företag att investera i är sedan en tid tillbaka känt. Under förra året fördubblades antalet svenska användare på Instagram från 15 – 28 procent. Men hur gör man egentligen för att lyckas med sin närvaro? Vi tog kontakt med Sandra som driver den nystartade webbutiken Interiorforyou.se. På kort tid har företagets Instagramkonto gått till att ha över 73 000 följare!

Skapa succe på Instagram
Läs mer...
 
Arbetsgivare – du har ett ansvar!
2016-10-07
Arbetsgivare spelar en stor roll i Laget Sverige. Det är viktigt att först försöka förebygga skador och sjukdomar på arbetsplatsen, och när någon anställd väl drabbas gäller det att arbeta för att frånvaron ska bli så kort som möjligt, och hjälpa den anställde tillbaks till arbetet på bästa sätt. Försäkringskassan hjälper till med råd och stöd. Försäkringskassan
Läs mer...
 
Enkla tips för att få ekonomisk kontroll
2016-09-27

Många tycker att det här med ekonomi känns krångligt. Driftig.nu vill därför ge dig några enkla tips på hur du kan få bättre ekonomisk kontroll i ditt företag och varför det här med redovisning är så viktig. Tipsen kommer från Driftigs skribent inom Ekonomi, Charlotta Andersson.

ha kontroll på dina pengar
Läs mer...
 
Om Laget Sverige
2016-09-26
Sverige står inför en stor utmaning där sjukskrivningarna ökar stadigt. Det kommer långsiktigt att påverka våra trygghetssystem. Trenden måste vändas. För att det ska lyckas behöver Försäkringskassan, andra myndigheter, arbetsgivare, hälso- och sjukvården och enskilda individer hjälpas åt. Försäkringskassan
Läs mer...
 
Sälja genom struntprat eller sanning?
2016-09-13
När vi ska ut och sälja våra produkter eller tjänster så kan en osäkerhet plötsligt slå till. Vi hoppas på ny business men vågar inte tro att vi grejar det. I det läget är det lätt hänt att struntpratet tar över: vi blåser upp oss själva och blir någon annan - så pass att vi faktiskt minskar våra chanser att lyckas. Här är fem vanliga tabbar vi bör undvika. Säljargument
Läs mer...
 
Mindre sälj, mera service!
2016-09-13
En dålig säljare är som en krokodil med väldigt stor käft och pyttesmå öron, men en duktig säljare behöver inte "bara" vara en god lyssnare. För att nå fram till våra kunder krävs att vi skiftar fokus och att vi tänker mindre på att ro hem affären och mer på att göra kunden glad. Här är fyra faser då du kan använda kundservice som din främsta försäljningsstrategi.
service som sälj
Läs mer...
 
Alla har talang - vilken är din?
2016-09-07

Att identifiera dina talanger handlar om att vara uppmärksam på dina reaktioner, känna efter i vilka situationer du presterar som bäst. Be personer i din omgivning nämna några av dina styrkor och att var öppen för talanger som visar sig såväl på jobbet som på fritiden. Det menar talangexperten Charlotte Hågård, som är aktuell med boken ”Alla har talang”.

Alla har talang - vilken är din?
Läs mer...
 
Nå framgång på webben med content marketing
2016-08-30
Content marketing är idag en av de mest effektiva strategierna för marknadsföring på webben och blir bara mer och mer populärt. Istället för att avbryta människors webbupplevelse med annonser ger du dem något de faktiskt vill ha och söker efter - bra innehåll som tillför dem värde. För företagaren utan stor marknadsföringsbudget, men med tid och energi att investera är det perfekt. content_marketing.jpg
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 21 - 30 av 595