Företagande
3 digitala trender att hålla ögonen på under 2016
2016-05-19

Vad ska man hålla koll på för att hänga med i trenderna inom sociala medier detta år? Malene Falk är Driftigs skribent inom sociala medier och PR och här kommer hennes tips kring vad du som företagare ska lägga fokus på när det kommer till den digitala arenan under 2016.

Digitala treder
Läs mer...
 
Appar som frigör tid
2016-05-15
Det finns många spännande appar, några som är bra, andra inte. Som effektivitetskonsult anser Monica från REsultat Direkt att kriterierna för en ”bra app” är att de ska frigöra tid, underlätta och automatisera vår tillvaro. Läs hennes tips här.
appar.jpg
Läs mer...
 
Nyckeltal att hålla koll på
2016-04-26

Har du koll på dina nyckeltal? Till en början kanske det känns trist med några siffror som inte säger dig något. Får du dock en uppfattning kring dess betydelse och sedan kan jämföra nyckeltalet med föregående månad eller kvartal blir det mer intressant. Här får du en kort sammanställning över de viktigaste nyckeltalen att hålla koll på.

Nyckeltal att hålla koll på
Läs mer...
 
Räkna ut din drömlön
2016-04-26

Vet du hur mycket du behöver fakturera för att kunna ta ut den lön du drömmer om? Här visar vi en enkel kalkyl som hjälper dig att räkna ut vad du kan ta ut för lön baserat på vad du fakturerar idag. Du kan även göra det omvända och fylla i vad du vill ha för drömlön för att sedan se vad du måste fakturera för att uppnå detta.

Räkna ut din drömlön
Läs mer...
 
7 tips för att få nya kunder
2016-04-19
Att hitta nya kunder är en ständig utmaning för de allra flesta, och en process som dessutom kostar både tid och pengar. Så hur gör vi för att säkra en konstant ström av kunder, som dessutom väljer att köpa av oss även i framtiden? Här är några tips som hjälper dig att lyckas! lyckas_med_saljmotet.jpg
Läs mer...
 
Hitta din idealkund
2016-04-19

Din idealkund är den viktigaste personen i hela din verksamhet. Grejen är den att om man riktar sitt budskap i marknadsföring till alla så kommer man att sälja till ingen. Om man riktar sitt budskap till en väl avgränsad målgrupp – till en idealkund så känner de igen sig i att budskapet är riktat direkt till dom. Då lyssnar man till budskapet och köper.

anna_aberg_idealkunden.jpg
Läs mer...
 
Bidraget många företag missar att söka
2016-04-19
Visste du att du som arbetsgivare kan få bidrag av Försäkringskassan för att exempelvis förebygga sjukfall på din arbetsplats. I dag är det många arbetsgivare som missar att ansöka om bidraget. Bidrag Försäkringskassan
Läs mer...
 
Så ökar du trafiken till hemsidan med hjälp av länkar
2016-04-13

Hur är det nu med länkar till webbplatsen och att komma högt i Google. Behövs länkar, är det fullständigt avgörande, har länkarnas kvalitet och relevans någon som helst betydelse och är det bara kvantitet som räknas? Här tar vi kål på ett par myter samt ger dig 13 handfasta tips kring hur du bör arbeta med länkar och länkbygge för att komma högt i sökmotorerna.

Länkbygge 
Läs mer...
 
Misstagen som företagare ska undvika på webben
2016-04-12

Webben och sociala medier är en guldgruva för en liten företagare som med små medel vill kunna marknadsföra sig, bygga varumärke, arbeta effektivt och sälja mer till fler. Samtidigt är tiden en faktor för småföretagaren som ofta gör allt i bolaget. No time for mistakes. Här lyfter kursledarna i populära Vinnande Webb tio vanliga misstag vi företagare gör på webben. Och såklart tips på hur du ska agera för att istället arbeta effektivt och framgångsrikt.

Tumme ner
Läs mer...
 
Webbkurs: PR för företagare (Kurspaket)
2016-04-12

Vill du boosta ditt sälj och varumärke på webben? Då är det här ett drömkurspaket för dig! Med små medel kommer du kunna bygga ett framgångsrik varumärke och sälja mer med hjälp av din hemsida, sociala medier och sökoptimering. Till din hjälp har du onlinesupport och ett stort nätverk. Boka idag!


Läs mer...

Webbkurs, hemsida, verktyg
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 41 - 50 av 595