Företagande
Driva Egets Anders Andersson tipsar om ekonomi
2008-10-27

Anders Andersson är chefredaktör för tidningen Driva Eget och bloggar om ekonomi, skatt och eget företagande. På Eget Företag-mässan höll Anders bland annat i en föreläsning med ekonomiska tips och råd.
Driftig.nu träffade honom under mässan och frågade efter några konkreta ekonomiska råd för nyföretagare.

anders_a.jpg
Läs mer...
 
Driftig tipsar: Så här syns du på webben
2008-10-24

Vill du marknadsföra dig på Internet? Då är sökmotoroptimering den mest kostnadseffektiva formen – förutsatt att man ligger i topp vid relevanta sökningar.
Om du har Sverige som primär marknad är det Google du ska lägga fokus på.
Det säger Henrik Angervall på SEOdesign i Göteborg.

links.jpg
Läs mer...
 
Ny webbtjänst håller reda på deltagarlistor
2008-10-20


Att hålla ordning på anmälningar till evenemang kan vara tidsödande och krångligt för arrangören. Webbtjänsten Simple Signup håller deltagarlistorna uppdaterade och hanterar även inbetalningar från deltagarna. Tjänsten är öppen för alla och kan användas för seminarier, fester, sporttävlingar, julbord, vinprovningar, konserter, resor och medlemsavgifter. Simple Signup är Veckans företag på Driftig.nu.

Läs mer...

bodil.jpg 
 
Hotell hjälper sina gäster - hittar nya kontakter
2008-10-15

 

Hotellet New York City's Pod Hotel använder sig av forum på nätet – för att gästerna ska kunna lära känna varandra innan de möts på hotellet.

podhotel_ram.jpg
Läs mer...
 
Fem tips när du ska köpa minidator
2008-10-14

 

Små bärbara datorer, så kallade netbooks, blir allt mer populära. De är billiga och lätta att ta med på affärsresan. Men tänk på några saker innan du slår till – som skärmstorlek, tangentbordet och vad du faktiskt ska ha den till.

netbooks_ram.jpg
Läs mer...
 
Driftig tipsar: upptäck e-postmarknadsföring
2008-10-13

E-postmarknadsföring är ett oerhört kostnadseffektivt marknadsföringssätt. Öka försäljningen, skapa kundlojalitet och bygg upp ett starkt varumärke.
Meddelanden som skickas via e-post kommer fram inom några sekunder och generellt så får avsändaren respons inom bara några timmar. 

email_ram.jpg
Läs mer...
 
Fråga Driftigs experter om dina företagsfunderingar
2008-10-10

Driftig.nu har experter inom olika områden - för att du ska få svar på dina företagsfunderingar. Experterna svarar på frågor som rör karriär, wellness, försäkringar och pension, bland annat. Så släng iväg frågan du klurar på!
Kanske till Lisa Bjerre (bilden)? Hon är Driftigs expert när det gäller IT och webb. Hon frilansar som journalist och är webbredaktör för Computer Sweden.

Läs mer...

lisa_bjerre_ram.jpg
 
Kända musiker auktionerar ut sina låtar till fansen
2008-10-02

Nu kan fans bli en del i musikindustrin som aldrig förr. Ett företag i North Carolina i USA gör något nytt: de erbjuder konsumenterna att köpa låträttigheter.
På lördag startar bland annat auktion av LeAnn Rimes musik (bilden). 

leannrimes_ram.jpg
Läs mer...
 
Har du en publik att roa, utbilda eller underhålla?
2008-09-23
Grundarna bakom Driftig.nu startar nu Sveriges första förmedling av kvinnliga talare, föreläsare, moderatorer, utbildare och underhållare. Och för varje förmedlat uppdrag stödjer vi kvinnor som vill starta företag i U-länder. bbi_logga.jpg
Läs mer...
 
Företagare får stöd i landsbygdsprogrammet
2008-09-12

Som företagare kan du få del av landsbygdsprogrammet. Tre miljarder kronor ska under sju år främja entreprenörskap, öka livskvaliteten och diversifieringen på landsbygden.
Men först, Johanna Nilsson (bilden), team företagande på Jordbruksverket – vad är diversifiering?

johanna_nilsson.jpg
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Nästa > Sista >>

Resultat 501 - 510 av 595