Företagande
Chefens ansvar att alla mår bra
2007-08-13

Som ledare kan ditt sätt att agera direkt påverka dina medarbetares hälsa och sjukfrånvaro. Det är du som ledare som ska skapa förutsättningarna för att de ska må bra, även om tempot är högt. Chef.se berättar följande om hälsosamma arbetsplatser.

Läs mer...
 
Lämna jobbet på ett snyggt sätt
2007-08-13
Någon gång kommer man till det läget då det är dags att säga hej då till sin arbetsplats och till sin arbetsgivare. Oavsett av vilken anledning du lämnar ditt arbete så se till att göra det på ett snyggt sätt. Det sista intrycket kan vara lika viktigt som det första.
Läs mer...
 
Håll ordning på kontoret
2007-08-13
Det man inte har i huvudet får man ha på skrivbordet får man höra ibland. Pappershögarna växer, post it-lapparna förökar sig och man hittar aldrig det man söker. Det är helt enkelt ingen ordning på skrivbordet.
Läs mer...
 
Få ett roligare jobb
2007-08-13
Det är få som älskar alla delar av sitt jobb. Det kommer alltid att finnas delar som är mindre roliga att ta sig an. Men istället för att nöja oss med hur vår arbetsbeskrivning ser ut och klaga på det så kan vi ta kontrollen för hur vi tillbringar vår arbetstid.
Läs mer...
 
Hantera en besvärlig kund
2007-08-13

Att få ett telefonsamtal från en missnöjd kund är aldrig trevligt. Men ibland händer det och då är det viktigt att du bemöter kritiken på ett bra sätt. För att få en missnöjd kund att vilja köpa igen så krävs det lite affärspsykologi.

Läs mer...
 
De bäst betalda yrkena
2007-08-13
Funderar du på att sadla om till ett yrke med bättre betalt? Vi kan berätta vad du ska satsa på. Första placeringen kräver dock en hel del utbildning och praktik för att uppnå. Men resten av täten är inte så fattiga heller.
Läs mer...
 
Vardagsartig ger merförsäljning
2007-08-12
Att man ska vara artig har man fått höra sedan barnsben. Artighet som vetskap går djupare än bara gott uppförande och etikett. Det är ofta det som avgör om kunden kommer tillbaka. nuteks_ambassadorer.jpg
Läs mer...
 
När någon stjäl ditt företagsnamn
2007-08-12
I dag är det inte bara webbadresser som slutar med .se som används i Sverige. Som företagare kan det därför vara värt att överväga att registrera den tänkta webbadressen med fler ändelser för att undvika att någon ”stjäl” företagets namn och kräver pengar i utbyte.
stulet_namn.jpg
Läs mer...
 
Skydda din dator
2007-08-12
Vad skulle man göra utan sin dator? Tiden innan internet är svår att förstå. Trots att datorn och informationen på den är så otroligt viktigt för många är det inte alla som vet hur man håller en bra säkerhet.
skydda_dator.jpg
Läs mer...
 
Sälj mer genom din lokal
2007-08-12
Oavsett om du har en butik eller arbetar som hantverkare eller konsult så kan din lokal locka till merförsäljning. Ofta tror man att kunden beter sig på olika sätt inom olika branscher men egentligen aktiveras vi av samma mekanismer och reagerar liknande.
mersalj.jpg
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Nästa > Sista >>

Resultat 581 - 590 av 595