Problem med facebook någon? (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Problem med facebook någon?
#15244
linaedb (Medlem)
Inlägg: 259
graphgraph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Problem med facebook någon? 6 månader ago  
Har i 2 veckors tid haft problem med att logga in på fb, bytt lösenord gång på gång, fått nya koder men inte funkat, har ombetts lägga in telefonnummer, har fått frågor att besvara om det är mina inlägg vilket jag också bekräftat men inte heller det har hjälpt.

I förrgår registrerade jag ett nytt konto med alla uppgifter exakt enligt passet plus bild, det funkade en dag. Kunde lägga in banner och bild på sidan, hann också med ett par inlägg och söka efter vänner. Uppmanades att logga in på min bild nästa gång, vilket funkade 1-2 gånger sedan blev det som förut igen, nya lösenord om och om igen, nya verifieringskoder som inte hjälpte och till sist en uppmaning att skicka ett foto för verifiering, de skulle kontakta mig när det granskats för att avgöra om kontot var mitt, det har ännu inte skett. Jag kan inte kontakta dem då de kräver att man ska vara inloggad för att kunna göra det. Sedan svarar de knappast heller, har försökt vid något tidigare tillfälle, man är hänvisad till frågor som ställts tidigare och eventuella svar på dessa. Jag har inte uppträtt olämpligt på något sätt

Det här är väldigt förargligt när man ofta får frågan på olika sajter om man vill logga in med fb, gör man det så riskerar man att förlora även dessa. Det finns ju knappt något alternativ, alla har i princip fb. Har någon varit med om liknande?
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord