Avdelningschefer sökes till Volvo Group (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Avdelningschefer sökes till Volvo Group
#15041
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Avdelningschefer sökes till Volvo Group 1 År, 3 månader ago  
Volvo Group Trucks Operations söker flera Avdelningschefer till våra olika produktionsavsnitt

På Volvo Group Trucks Operations i Köping bearbetas och monteras växellådor till lastbilar och tunga anläggningsmaskiner för flera av koncernens affärsområden. Anläggningen i Köping är stark i konkurrensen på världsmarknaden och genomför nu stora investeringar för att öka produktionskapaciteten av axlar, kugghjul och synkroniseringsdetaljer. Volvo Group Trucks Operations är Volvokoncernens produktionsorganisation för lastbilar, motorer och växellådor, med en internationell, industriell miljö av världsklass. Här blir du en del av ett globalt och mångfacetterat team som arbetar med energi, passion och respekt för individen för att bli världsledande på hållbara transportlösningar.
Anläggningen i Köping är också Transmissionscentrum inom Volvo Group Trucks Operations, Powertrain Production och det pågår ständigt utvecklingsarbete inom ramen för rollen som "Center of Excellence". Det arbetar idag ca 1400 personer vid anläggningarna i Köping.

Vill du vara med?


Bakgrund
Vi söker dig som vill ta dig an rollen som avdelningschef för något av våra produktionsavsnitt bearbetning, härdverk eller montering. Vi verkar i en mycket dynamisk och expansiv miljö och behöver dig som brinner för personalfrågor, förändringsarbete och som vill vara med och förbättra vår verksamhet!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som avdelningschef ingår du i områdets ledningsgrupp och är den som leder och organiserar arbetet inom just din avdelning. Som personalansvarig för avdelningens medarbetare säkerställer du att arbetsmiljöarbetet bedrivs enligt gällande lagar och avtal. Du ansvarar även för övergripande bemanningsplanering och för att dina medarbetare har den kompetens som krävs för att klara områdets mål och leverans. Ditt ledarskap är tydligt förankrat i Volvos värderingar och ledarskapsvision för Köping. Du verkar för ett målstyrt arbete och för att arbetssätt och riktlinjer inom Volvo Production System tillämpas. Du bryter ned Volvos strategiska mål till team- och individnivå och bidrar kontinuerligt till utveckling av verksamheten. Med ditt engagerande ledarskap leder och coachar du ditt team i standardiserat arbete och förbättringsarbete med fokus på förlusteliminering.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har teknisk eller administrativ utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper, gärna med inriktning mot producerande verksamhet. Tidigare erfarenhet av ledande positioner i industrin är starkt meriterande. Du har mycket goda språkkunskaper i både svenska och engelska och arbetar dagligen med Officepaketet. Vi ser gärna att du aktivt har arbetat med vedertagna förbättringsverktyg och Lean Production.

Inom ramen för ett situationsanpassat ledarskap har du intresse och förmåga att leda och utveckla team och individer mot uppsatta mål. För att kunna bidra i olika grupperingar och för att nå fram till och engagera din omgivning, är det viktigt att du har god självinsikt och personlig mognad, ett stort intresse för andra människor och att du är en förtroendeingivande och flexibel person med god kommunikativ förmåga. Utöver din goda samarbetsförmåga arbetar du effektivt och metodiskt även när arbetet är av mer självständig karaktär. Här kommer din goda prioriterings- och planeringsförmåga till användning samt ditt analytiska synsätt. Andra högt värderade egenskaper är förmågan att förbli lugn och konstruktiv i stressade situationer liksom förmågan att tänka nytt och kreativt.

Inom Volvo värdesätter vi mångfald och jämställdhet, allt efter övertygelsen om att detta leder till utveckling.

Intresserad? Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/e3c4ffd527f7
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord