Intendent sökes till Tallink Silja AB (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Intendent sökes till Tallink Silja AB
#15042
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Intendent sökes till Tallink Silja AB 1 År, 3 månader ago  
Tallink Silja AB söker nu en intendent. Som intendent ombord leder, stödjer och inspirerar du våra serviceorienterade team ombord att ge utmärkt service. Dessa arbetsgrupper består av professionella medarbetare som ansvarar för att erbjuda våra kunder service i enlighet med våra värdeord: glädje, engagemang, samarbete och professionalism.

Denna roll kräver en skicklig ledare med en innovativ och flexibel inställning, bland annat med anledning av det delade ledarskapet ombord. Denna roll kräver även en person som är mycket motiverad och som samtidigt lyckas motivera andra. Mycket god kommunikationsförmåga är en förutsättning för att kunna hitta lösningar till ett brett spektra av utmaningar. Inom ramarna för gällande policys och riktlinjer ingår även utveckling av våra tjänster och koncept i samarbete med arbetsgrupperna och andra samarbetspartners.

För att kunna säkra att serviceorganisationen ombord våra fartyg fortsättningsvis håller hög klass, tror vi att vår framtida intendent uppfyller följande krav:

- Relevant akademisk utbildning och/eller dokumenterad erfarenhet av att leda arbetsgrupper.
- Starka kommunikationsfärdigheter och förmågan att bygga starka relationer internt likväl som externt.
- Gedigen och/eller dokumenterad erfarenhet av arbete med intäkts- och lönsamhetsmål.
- Talar svenska, engelska och företrädelsevis även finska flytande.

Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg och en säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja AB.

Är du vår nya intendent ombord? Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida www.tallinksilja.se/jobba-hos-oss senast den 28 februari 2017. Om du vill veta mer om tjänsten, kontakta Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/6b57a0727dc1
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord