Biträdande universitetsdirektör (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Biträdande universitetsdirektör
#15045
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Biträdande universitetsdirektör 1 År, 3 månader ago  
Karolinska Institutet, Universitetsledningen
Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI: s utbildning och forskning.

Arbetsuppgifter
Som biträdande universitetsdirektör är du universitetsdirektörens ställföreträdare. Du deltar i den dagliga ledningen av universitetsadministrationen och har särskilt ansvar för verksamhetsutveckling. I arbetet ingår bland annat:

-att arbeta med de administrativa processerna inom KI, samordna dessa och tillse att verksamheten fungerar professionellt, kostnadseffektivt och med hög servicenivå
-ledningsansvar för t.ex. miljöledningsarbetet vid KI
-att driva ett systematiskt utvecklingsarbete inom universitetsadministrationen

Du kommer arbeta i nära samråd med universitetsdirektören, universitetsledningen och andra chefer och medarbetare. Arbetet innebär också en hel del kontakter med företrädare för akademin. Du har inget eget personalansvar, men kommer att leda arbets- och styrgrupper. Du ingår i universitetsadministrationens chefsgrupp och rapporterar direkt till universitetsdirektören. För rätt person är möjligheten att påverka och att själv utforma rollen stor.

Kvalifikationer
Du som söker har gedigen chefs- och ledarerfarenhet från svenskt universitet eller högskola. Arbetsuppgifterna kräver också god erfarenhet av utvecklingsarbete och olika former av verksamhetsstyrning. Du har högskoleexamen på minst grundläggande nivå samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person med god ledarförmåga, starkt driv och fokus på att åstadkomma resultat. Arbetsuppgifterna kräver även att du har ett mycket gott analytiskt sinne och förmåga att överblicka komplexa sammanhang. Andra viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga, lyhördhet och förmåga att samverka med företrädare för både administration, utbildning och forskning.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att på ett avgörande sätt bidra till att förbättra människors hälsa. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Enligt Riksarkivets föreskrifter arkiveras ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft. Detta gäller dock ej bilagor som är tryckta eller på annat sätt publicerade.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Ort: Solna
Län: Stockholms län
Land: Sverige
Referensnummer: 2-726/2017
Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/8f89b3da3177
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord