Utvecklingsingenjör till R&D sökes till Alfa Laval (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Utvecklingsingenjör till R&D sökes till Alfa Laval
#15066
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 482
graph
Medlem Online Klicka här för att se användarens profil
Utvecklingsingenjör till R&D sökes till Alfa Laval 1 År, 1 Månad ago  
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker därför en utvecklingsingenjör till R&D för packningsförsedda plattvärmeväxlare (GPHE).

Om jobbet

Vår Research & Development, R&D, är en integrerad del av Business Unit Gasketed Plate Heat Exchangers (GPHE) vilken ansvarar för global försäljning av våra GPHE produkter. Inom R&D finns det två konstruktionsgrupper, New Product Development (NPD) och Existing Product Development (EPD). Tillsammans ansvarar dessa två grupper för att utveckla nya och kontinuerligt förbättra befintliga produkter.

Intressanta utmaningar ligger framför oss och därför söker vi en ny utvecklingsingenjör. Vi söker dig som gillar att ta ansvar för konstruktionen och driva konstruktionsarbetet till resultat. Du brinner för att överträffa kundernas förväntan med avseende på kvalité, produktkostnad, prestanda och att leverera i tid.

Vem är du?

En stor del av vårt arbete bedrivs i tvärfunktionella projektgrupper. Som person behöver du därför vara samarbetsinriktad och ansvarstagande med en stark drivkraft mot resultat.

Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har förmåga att se och analysera detaljer.

Vad du kan

Du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning produktutveckling mekanik. Vi ser gärna att du har breda maskintekniska kunskaper, gillar tekniska utmaningar samt har några års erfarenhet av konstruktions- och utvecklingsarbete. Erfarenhet av 3D CAD, FEA och PDM-system är meriterande.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Vi erbjuder dig


Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/8f642ffff162
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord