Kvalificerad utredare sökes till Statskontoret (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Kvalificerad utredare sökes till Statskontoret
#15069
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 483
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Kvalificerad utredare sökes till Statskontoret 1 År, 1 Månad ago  
Kvalificerad utredare med kvantitativ inriktning

Ref: 2017/44-2

Om Statskontoret
Statskontoret är regeringens utrednings- och utvärderingsmyndighet. Vi analyserar statliga verksamheter ur ett effektivitetsperspektiv och gör utredningar inom alla sektorer. Vårt arbete bidrar till att effektivisera och utveckla statsförvaltningen. Vi har även i uppgift att främja och samordna arbetet för en god förvaltningskultur i staten. Statskontoret har ett 80-tal anställda och finns i Stockholm.

Om att vara utredare
Du arbetar med utredningsuppdrag inom olika departementsområden. Du tillämpar utredningsmetoder som är lämpliga utifrån uppdragets karaktär och växlar mellan rollen som projektledare och projektmedarbetare.

Du arbetar i första hand med att lägga upp och genomföra kvalificerade kvantitativa analyser. Du samlar in, beställer, bearbetar och analyserar data om eller från olika myndigheter och individer. Du stödjer även andra projektgrupper med kvantitativt analysarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har

doktorsexamen i samhällsvetenskap med kvantitativ inriktning eller likvärdiga kvalifikationer avseende kvantitativ metod
flerårig erfarenhet av kvantitativt inriktat forsknings- eller utredningsarbete, inklusive hantering av stora datamängder
god kunskap om offentlig sektor, särskilt statsförvaltningen
väl utvecklad skriftlig förmåga
Din analytiska förmåga är mycket viktig liksom förmågan att ta initiativ. Du behöver kunna strukturera och genomföra dina arbetsuppgifter med hög kvalitet. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som att stödja och samarbeta med kollegor med olika utbildningsbakgrund. Du ska även kunna företräda Statskontoret med integritet och kunna kommunicera på ett tydligt sätt.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Information
Läs mer om Statskontoret och vad vi erbjuder på vår webbplats.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Nyberg eller Marie Uhrwing, utredningschefer, eller Camilla Nelson, personalhandläggare.

Fackliga kontaktpersoner är Rebecca Hort (Saco) och Jan Boström (ST). Samtliga nås på telefon 08-454 46 00.

Ansökan
Skicka din ansökan, på svenska, via "Ansök-knappen" som länkar dig till vårt rekryteringssystem senast den 6 april 2017. Ange diarienummer 2017/44-2.

Inför rekryteringsarbetet har Statskontoret tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/c7aace3521d0
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord