Är du vår nya säljare? (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Är du vår nya säljare?
#15129
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Online Klicka här för att se användarens profil
Är du vår nya säljare? 1 År, 1 Månad ago  
Vill du vara med oss på vår resa mot att bli Sveriges största HR- partner? Drivs du av försäljning, kundrelationer och av att göra affärer? Då har vi tjänsten för dig!

Adecco är världens största HR-partner och det går även bra för oss i Sverige! Vi har en mycket positiv tillväxt och har andra platsen bland bemanningsföretag på den svenska marknaden. Våra ambitioner är fortsatt höga för framtiden och vi söker därför 16 nya säljare i Sverige.

Vad erbjuder vi dig?

Som anställd hos oss blir du en del internationell koncern och för rätt person finns det goda möjligheter att på sikt utvecklas och växa, både nationellt och internationellt. Kollegorna är professionella, har humor och en förmåga att kunna spänna musklerna vid rätt tillfälle. Vi gillar alla slags tävlingar och vi firar gärna våra framgångar. I våra roller hjälper vi både människor och företag till framgång och vi gör skillnad varje dag, detta är vi stolta över.

Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt! Läs mer och ansök till de olika tjänsterna via länkarna nedan. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 26 april.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/f30bc861054e
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord