Säljare sökes till Svenco Papperssäckar AB (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Säljare sökes till Svenco Papperssäckar AB
#15132
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 483
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Säljare sökes till Svenco Papperssäckar AB 1 År ago  
Då utvecklingen inom avfallshanteringsbranschen snabbt går framåt, framför allt inom området sortering och insamling av matavfall i papperspåsar och säckar satsar nu Svenco för framtiden och har för avsikt att anställa en ny medarbetare med ansvar för försäljning i Sverige.

Svenco Papperssäckar AB är ett stabilt och solitt familjeföretag grundat 1921 som producerar och säljer säckar och påsar av papper för insamling av avfall. Vi finns i Arlandastad, 4 mil norr om Stockholm och är idag 21 anställda. Vår huvudmarknad är Sverige, men även Danmark, Norge samt ett antal länder i övriga Europa ingår i vårt verksamhetsområde. Kunderna finns främst inom den offentliga sektorn, men även entreprenörer, grossister och andra privata företag tillhör vår målgrupp.

Vår nya medarbetare bör ha erfarenhet av marknadsföring och säljarbete. Erfarenhet från avfallsbranschen är ett plus men absolut inte nödvändigt. Vi vill också gärna att du har ett miljöintresse, då Svenco arbetar aktivt för miljön. Du kommer att ha nära kontakt med både produktions- och utvecklingsavdelningen varför en viss teknisk kompetens kan vara en fördel.

Du kommer att ha ett stort ansvar för företagets marknadskontakter varför kundbesök kommer att vara en av dina prioriterade uppgifter. Din huvudsakliga arbetsplats kommer dock att vara i Arlandastad där både produktion, försäljning och administration finns. Du kommer att jobba i nära samarbete med företagsledningen men även vara delaktig i den dagliga order och leveranshanteringen.

Välkommen med din ansökan: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/38c791db7f6d
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord