Skadedjurssamordnare sökes till Telge Bostäder (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Skadedjurssamordnare sökes till Telge Bostäder
#15171
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Skadedjurssamordnare sökes till Telge Bostäder 1 År ago  
Skadedjurssamordnare

I rollen som skadedjurssamordnare får du ett omväxlande arbete där du både jobbar med koordinering efter att skadedjur påträffats, och förebyggande för att på sikt minska antalet ärenden. Telge Hovsjö och Telge Bostäder bildar tillsammans en av Sveriges tio största allmännyttor. I vårt bostadsbestånd finns alltifrån studentbostäder och moderna nybyggen till miljonprogram och radhus. Vi som jobbar här brinner alla för att ta hand om de viktigaste vi har – våra hyresgäster.

Tjänsten är ny och därför har du som söker stora möjligheter att påverka utformningen. Här får du som brinner för skadedjursbekämpning en chans att utvecklas. Vi ger dig ett fritt och socialt arbete, och rätt verktyg för att lyckas.

I den här rollen arbetar du nära vårt avtalade saneringsbolag. Du planerar, koordinerar och följer upp ärenden kontinuerligt. Du utvärderar för att se till att vi gör rätt saker på rätt sätt. Du blir vår självklara expert som i skadedjursfrågor. Du planerar och leder det förebyggandet arbetet, vilket till exempel kan innebära att coacha och utbilda våra medarbetare tillsammans med saneringsbolaget. I tjänsten kommer du att ha många kontakter med hyresgäster, vår egen och extern personal.

I dina arbetsuppgifter ingår även:
• Att samordna vid storsaneringar och evakueringar vid till exempel renoveringsprojekt.
• Samarbete med branschorganisationer, andra bostadsbolag och SABO.
• Att planera och följa upp verksamheten i enlighet med affärsplan, och arbetsmiljö- och miljöledningssystemet.
• Visst budgetansvar och ibland kontakt med media.

Personliga egenskaper

Till den här tjänsten söker vi dig som är social, kvalitetsmedveten, strukturerad och stresstålig. Du ser lösningar istället för hinder och är noggrann i ditt arbete. Du är självgående och planerar ditt arbete, men trivs lika bra med att samarbeta i grupp.

För att du ska trivas och komma till din rätt i rollen behöver du ha ett genuint intresse för att möta människor. Du har en pedagogisk ådra och lätt för att entusiasmera andra. För dig är det lika enkelt att prata med en hyresgäst som med en vd eller en skolklass. Självklart känner du också igen dig i våra kärnvärden - öppen, enkel, personlig och modig.

Krav

• Gymnasieutbildning, skadedjursutbildning.
• Flerårig branscherfarenhet som skadedjurstekniker eller liknande erfarenhet mot fastighetsbranschen och flerfamiljshus (främst mot vägglöss, kackerlackor och råttor).
• Erfarenhet av samordning av storsaneringar i flerfamiljshus.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Goda IT- kunskaper och vana att arbeta i Microsoft Office.
• B- körkort.

Meriter

• Projektledning.
• Erfarenhet av arbete med bekämpningsmedel 1 klass So alternativt klass 1 SoX.
• Vana med handledning av praktikanter.
• Vana att arbeta i Vitec eller liknande fastighetssystem.
• Övriga språkkunskaper.

Jobba hos Telge

Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/b01e3f02da4b
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord