Kampanj o webbansvarig sökes till Mysafety AB (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Kampanj o webbansvarig sökes till Mysafety AB
#15205
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Kampanj o webbansvarig sökes till Mysafety AB 10 månader, 3 veckor ago  
Välkommen till vår marknadsavdelning som präglas av stort engagemang, hög kreativitet och god gemenskap! Vi söker nu en Kampanj och webbansvarig som kommer att arbeta tillsammans med tre marknadskollegor för att bygga en effektiv marknadskommunikation och ett starkare varumärke. I denna roll rapporterar du direkt till vår Marknadschef.

Om tjänsten

I rollen som Kampanj och webbansvarig kommer du självständigt att initiera, driva och genomföra kampanjer i alla kanaler (webb, DR, print, e-dr) med syfte att väcka uppmärksamhet och skapa försäljning med ett tydligt digitalt fokus. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer att vara:

• ¥Ansvara för utveckling och förvaltning av innehållet på mySafety Försäkringars hemsida och agera beställare gentemot intern IT-funktion. Du ansvarar även för sökord och SEO
• ¥Delta i framtagande av kundvårdande och antichurn-aktiviteter
• ¥Delta i strategiarbete för webb, kampanjer och produktlanseringar
• ¥Projektleda och stötta Partner Sales-avdelningen med erbjudanden, kampanjer och utskick
• ¥Rapportering och uppföljning av genomförda kampanjer och aktiviteter, huvudansvarig Google Analytics
• ¥Sköta uppföljning av budget och tidplaner i kampanjer och projekt
• ¥Agera kontaktperson gentemot externa samarbetspartners och byråer

Vem är det vi söker?

För att nå framgång i rollen har du minst 3 års erfarenhet utav en liknande roll på en marknadsavdelning samt relevant högre utbildning inom marknadsföring. Det är meriterande om du även har gått projektledarutbildning men det är inget krav.

Du har erfarenhet från att planera, projektleda och delta i arbetet med marknadsföringskampanjer såväl analogt som digitalt. Du har även arbetat med publicering av text och bild på webb och i sociala medier. Vi ser dessutom att du har erfarenhet av att arbeta i ett CMS-verktyg samt att du har goda kunskaper i MS Office.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt i denna rekrytering. Som person ser vi att du är initiativrik och motiveras av att komma med egna idéer och driva igenom dessa. Du trivs med att ha ett nära samarbete och att bygga relationermed såväl interna kollegor som externa partners. Vi ser även att det är viktigt att du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete, då du periodvis kommer att arbeta med flera olika aktiviteter parallellt.

Vi erbjuder dig

mySafety Försäkringar är ett framgångsrikt företag som präglas utav framåtanda och stor gemenskap. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och mår bra och vi satsar därför på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som flexibla arbetstider, inspirerande föreläsningar, workshops, kickoffs och marknadsmässig lön. Vi sitter i moderna lokaler ett stenkast från Gärdets tunnelbanestation.

Är du den vi söker?

Välkommen in med din ansökan senast 1 augusti. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/cc49548a314e
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord