Kollega till teknisk kundservice sökes (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Kollega till teknisk kundservice sökes
#15208
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Kollega till teknisk kundservice sökes 10 månader, 2 veckor ago  
Ny tjänst inom teknisk kundservice för Mikrobryggerier
Glasbruket i Limmared ingår i den globala koncernen Ardagh group. Vi tillverkar glasförpackningar för livsmedels- och dryckesindustrin i Norden. En del av glasförpackningarna vidareförädlas genom dekorering och etsning. Marknaden för mikrobryggerier har växt kraftigt de senaste åren. För att bättre klara en god service till våra kunder inom det segmentet förstärker vi vår organisation med en roll inom teknisk kundservice. I tjänsten ingår även en del kommersiella frågor inom samma segment.

I rollen ingår att besöka befintliga kunder inom segmentet för att supporta i kvalitetsfrågor samt säkerställa en god hantering av glasförpackningar i samband med fyllning. Inom teknisk kundservice arbetar vi både proaktivt för att lösa kundens problem innan de blir en störning för kunden, likväl som supportar kunden vid reklamationer. I befattningen ingår även att vara en länk mellan kund och vår produktion. Du arbetar på den Nordiska marknaden och rollen innefattar också ny kundsbearbetning och marknadsföring av Ardagh som leverantör av glasförpackningar. En viktigt del i jobbet är att utarbeta en marknadsanalys för segmentet som sedan ligger till grund för våra kommande aktiviteter. Viss del av försäljningen sker via distributörer. Support och utbildning av deras personal ligger också inom ramen för rollen. Tjänsten innefattar resor och övernattningar i vissa fall med kort varsel.

Kvalifikationer
Du är utåtriktad i din personlighet och har lätt för att få kontakt med andra, bygger långsiktiga relationer och är en bra kommunikatör. Du behöver ha god analytisk förmåga, vara strukturerad och van att leverera i tid. Du har god datavana generellt och önskvärt är också vana från affärssystem. Du har god teknisk förståelse och har förmodligen någon form av teknisk bakgrund. Du pratar flytande svenska och har goda språkkunskaper i engelska. Har du kunskap och intresse kring ölbryggning är det meriterande. För frågor om tjänsten kontakta Regional Kvalitetschef Ulrica Emanuelsson, 0325 - 618 300. Ulrica är med tanke på semestertider tillgänglig from vecka 31. Sista ansökningsdag är den 15 augusti.
Skicka din ansökan till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Om företaget
Ardagh Group är en ledande leverantör av förpackningar i glas och metall. Vi levererar till livsmedels- och dryckesindustrin. Ardagh har 23 500 anställda fördelat på 109 fabriker i 22 länder globalt och omsätter ca7,7 miljarder Euro. Vi är övertygade om att framgången i vår verksamhet beror på våra medarbetare. För ytterligare information om Ardagh Group: www.ardaghgroup.com I Norden har vi två glasbruk, ett i Limmared och ett i Holmegaard, som producerar glasförpackningar till den Nordiska marknaden. Vi producerar 365 dagar per år, dygnet runt.


Ansök här:https://express.candarine.com/campaign/url/forward/e416254d2b04
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord