Procurement team leader Nordic sökes (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Procurement team leader Nordic sökes
#15264
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 462
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Procurement team leader Nordic sökes 5 månader, 2 veckor ago  
Inom Ardagh Group arbetar vi i en matrisorganisation där delar av arbetet är centraliserat. Inom inköp har vi centraliserade commodity teams som genomför större upphandlingar inom ett antal olika områden. För oss, lokalt, innebär det att vi slutför upphandlingen och anpassar den till lokala förutsättningar. Detta är en stor del av arbetet inom inköp.

Viss del av inköpsarbetet sker lokalt och då i huvudsak mindre upphandlingar för att täcka behovet för våra två glasbruk. Arbetet i sig innefattar upphandlingar, förhandlingar, projektledning och orderläggning i kombination med lagerhållning av förbrukningsartiklar.

Vi söker en teamledare för vår inköps avdelning i Norden. Avdelningen består av totalt 8 medarbetare där tre arbetar som procurement specialists. Teamledarens uppgifter blir både ett operativt arbete med inköp, samt att färdigställa centrala upphandlingar och leda arbetet för gruppen.

Som procurement specialist/team ledare ska du vara självständig, noggrann och ha en inneboende drivkraft att skapa resultat likväl som du har ett tydligt fokus på medarbetarnas arbetssituation och behov.

Du är van att skaffa dig djup kunskap i de uppgifter du ansvarar för och strävar efter struktur utan att tappa din flexibilitet. För att serva våra interna kunder maximalt, är du ödmjuk, service minded och seriös i din framtoning.

Ditt sätt att samarbeta skapar goda och långa relationer. Önskvärt är några års erfarenhet från liknande befattning, relevant utbildning, teknisk bakgrund, vana från upphandlingar och förhandlingar.

Krav är att du kan engelska i tal och skrift, kan resa i arbetet, är väl bekant med Office paketet och framförallt Excel. Vana att arbeta med SAP är meriterande.

Viktigast av allt är att du är rätt personlighet och att du är nyfiken och har god förmåga att lära dig nya saker .

Har du frågor om tjänsten kontakta Lennart Skoglund, Tf Procurement team leader. 0325-618 300. Skicka din ansökan senast den 27 oktober till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den Urval sker löpande.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/de9daf902fbf
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord