Key Account Manager sökes till ABAX (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Key Account Manager sökes till ABAX
#15265
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 462
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Key Account Manager sökes till ABAX 5 månader, 2 veckor ago  
ABAX hjälper företag att effektivisera sin verksamhet genom digitalisering. Vi är med våra 200.000 användare Nordens ledande leverantör av GPS-positioneringssystem och även det företag som växer snabbast i branschen. På sju år har vi vuxit från sju till 400 medarbetare. ABAX största framgång är digitala körjournaler för företagsbilar. I år har vi även lanserat ett helt digitalt projektledningssystem för bygg och anläggningsbranschen.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade och motiverade kollegor med goda möjligheter att få växa och utvecklas i en framtidsbransch. Eftersom vi nu har en enormt stark utveckling, öppnas hela tiden nya möjligheter inom organisationen där inspirerande möten med kunder och kollegor från hela världen kommer bli en del av din vardag. ABAX mål är att ha nöjda och engagerande medarbetare. Det innebär bland annat att vi erbjuder branschens bästa anställningsvillkor.

Är du duktig på att bygga relationer? Vill du arbeta i en av Skandinaviens mest stimulerande och inspirerande arbetsmiljöer? Då ska du söka tjänsten som Key Account Manager hos oss!

Hur ser din arbetsdag ut?

Sverige är vår näst största marknad och vår kundstock växer för varje dag. Vi behöver nu förstärka vårt kontor i Västerås med en Key Account Manager. Du kommer att vara ansvarig över att förvalta och vidareutveckla relationen med våra nyckelkunder. Tjänsten är varierande och innebär en del resande över hela Sverige med bil och flyg, samtidigt som mycket av uppföljning görs från kontoret per telefon.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har några års erfaren av Key Account Management. Vi tror också att du som söker tjänsten har en relevant eftergymnasial utbildning. Viktigast av allt är dock din inställning och dina personliga egenskaper, där vi söker dig som med stor nyfikenhet, noggrannhet och stark drivkraft tar dig an ditt arbete. Du brinner för försäljning, är strukturerad, förstår vikten av att arbeta proaktivt och har förmågan att själv leda och organisera ditt arbete, samtidigt som du också trivs med att arbeta i team. Det är en självklarhet att du tycker om kundkontakter, och att du är både affärsmässig och gillar att jobba i ett högt tempo under de perioder som krävs. Vidare är du är en god kommunikatör som formulerar dig väl, både muntligt och skriftligt. Du är bekväm med Officepaketets alla program. Körkort är ett krav för tjänsten.

Visst låter det intressant?

Sök snarast, dock senast den 20 oktober 2017. Vi arbetar med löpande urval.

Läs mer om oss på www.abaxsverige.se

För frågor kontakta vår VD Mathias Eliasson: 0769 489 659

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/dea2fa4c491e
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord