Distriktssäljare Mellansverige sökes (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Distriktssäljare Mellansverige sökes
#15269
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 462
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Distriktssäljare Mellansverige sökes 5 månader, 1 Vecka ago  
Vi söker dig som

• Har dokumenterat god erfarenhet av försäljning med bra resultat.
• Arbetar långsiktigt och bygger relationer med dina kunder samtidigt som du har förmågan att gå på avslut och är inte rädd för att be kunden om ordern.
• Är strukturerad och självgående, tycker om att arbeta fritt under eget ansvar och är bra på att planera ditt arbete.
• Är energisk, driven, ambitiös och målinriktad. Du tycker om att arbeta hårt och fokuserat och nöjer dig inte med bara bra resultat utan vill nå mycket längre än så.
• Är glad och positiv och nedslås inte av kortsiktiga motgångar utan kämpar vidare och tar nya tag. Du är tävlingsinriktad och gillar att vinna och ser möjligheter istället för hinder.

Vi erbjuder


• Ett spännande arbete i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner på marknaden.
• Välkända varumärken av hög kvalitet.
• Stor frihet under eget ansvar och möjlighet till en bra inkomst genom en provisionsmodell utan tak.
• Bra säljmaterial, demoväskor, utbildning och tät coachning.

Candles Scandinavia AB är den ledande leverantören av doft- och doftfria ljus på den nordiska marknaden med agenturer för flera av världens största ljusmärken. I portföljen ingår WoodWick®, RibbonWick®, Bridgewater Candles® och Colonian Candles® samt de egna varumärkena Twin Candles, Oliva & CO, Blanche och A-Collection™ .Förutom agenturverksamheten och import av ljus har bolaget även produktion av ljus i den egna fabriken.

Bolaget har kunder i Sverige, Norge, Finland och Danmark med kontor, showroom, lager och fabrik i nyrenoverade lokaler i centrala Örebro. Bolaget expanderar kraftigt med en årlig tillväxttakt på över 20 %, omsätter 42 MKR och har 38 medarbetare.

Information om tjänsten

Som distriktssäljare ansvarar du för alla kunder inom ditt distrikt och besöker butikerna löpande där du presenterar vårt koncept, våra produkter och säljer in dessa till butikerna. Du utbildar våra återförsäljare i våra produkter och hjälper butikerna med att framgångsrikt sälja våra produkter till sina kunder. Du deltar i mässor och andra kundevent och arbetar nära ett team av andra distriktssäljare och säljassistenter. Distriktet omfattar Mellansverige (Dalarna, Närke, Södermanland, Värmland, Västmanland, och Östergötland) och det är lämpligt är att bo centralt i distriktet.

Ansök här:https://express.candarine.com/campaign/url/forward/0dbad438613a
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord