Driven medarbetare till Säljsupport sökes (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Driven medarbetare till Säljsupport sökes
#15455
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 462
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Driven medarbetare till Säljsupport sökes 3 månader ago  
Om Däckia
Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 65
Däckiaverkstäder och 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Däckia AB ägs sedan juni 2012 av Pirelli. De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet, tillväxt och utvecklingsprojekt inom flera områden. Grunden för framgångarna är engagerade och kunniga medarbetare och partners. Under 2016 omsatte bolaget 690 miljoner kronor och sysselsatte mer än 300 personer.

Däckia söker en driven medarbetare till vår säljsupportavdelning med ansvar för våra Partnerverkstäder. Är du serviceinriktad och har ett intresse för däck- och bilbranschen samt vill vara med och utveckla våra arbetssätt, då har du kommit till rätt annons.

Om tjänsten

Rollen innebär att operativt delta i det dagliga arbetet samt vara med och utveckla arbetssätt och processer för att förbättra servicen till Däckias kunder och verkstäder.

Du arbetar som en del av gruppen med arbetsuppgifter såsom:
• Kundansvar för Partnerverkstäder
• Hantera inkommande mail
• Hantera inkommande samtal
• Orderhantering
• Administrera avtal
• Systemsupport
• Rapportering till avdelningschef

Vi söker dig som har god ekonomisk förståelse och är antingen gymnasieekonom eller har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du har förståelse för olika affärssystem.
Du är noggrann, stresstålig och en riktig lagspelare som inte tvekar att ställa upp för gruppen när det behövs. Du utmanas av att utveckla och förbättra kundrelationer.

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du som person är driven, positiv, ordningssam och serviceinriktad. Du är dessutom prestigelös och initiativtagande. Dina ledord är service och kvalitet och du har förmåga att arbeta flexibelt.

Vi erbjuder:
• Intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter

• Ett utvecklande och självständigt arbete i ett stabilt, trivsamt och framgångsrikt företag

• Möjlighet att påverka utveckling av arbetssätt och Däckias erbjudande mot kund

• Spännande kollegor

Vid frågor kontakta Teamleader, Rasmus Österberg, Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Tjänsten är på heltid och placerad i Täby och ska tillsättas snarast.

Välkommen med din ansökan till: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den senast den 29 december 2017.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/e2a606e8a672
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord