Bolagsjurist sökes till Vitamin Well AB (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Bolagsjurist sökes till Vitamin Well AB
#15484
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 462
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Bolagsjurist sökes till Vitamin Well AB 2 månader, 4 veckor ago  
Vi fortsätter att expandera snabbt och behöver därför utöka vårt juridikteam i Stockholm.

Arbetet som jurist hos oss är självständigt och uppgifterna är mycket varierade. Avdelningen jobbar integrerat med alla delar av organisationen – marknad, design, försäljning, ekonomi, kommunikation, logistik, produktion, export och produktutveckling.

Under en dag kan vi stå inför att undersöka EUs regelverk kring en ny ingrediens, granska designen på en ny förpackning, hålla en internutbildning om marknadsföring i sociala medier, ta fram en avtalsmall för grossister, skriva fram en pressrelease tillsammans med kommunikationsavdelningen, hjälpa HR-chefen i arbetsrättsfrågor och fundera över strategi i en avtalsförhandling med en ny exportpartner.

Det är därför viktigt att du som söker jobbet gillar att byta fot ofta, jobba snabbt och sätta dig in i nya rättsområden, alltid med en känsla för vad som är kommersiellt relevant och vad verksamheten behöver på både kort och lång sikt. Räkna med korta beslutsvägar, stort utrymme till egna initiativ och ännu större möjligheter till utveckling och breddning av dig som jurist. Tjänsten blir i stor utsträckning vad du själv gör den till, men kräver också att du tar för dig, har skinn på näsan och vågar fatta beslut.

Du ska inneha en juristexamen/jur.kand., samt ha arbetat 2-4 år på advokatbyrå (alt. på bolag inom en relevant bransch). Vi kräver också mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.

Arbetet omfattar regelbundet regulatoriska frågor som avser livsmedel (inklusive kontakt med myndigheter i Sverige och stora delar av övriga Europa). Juristfunktionen jobbar även en hel del med kommersiella avtal, varumärkesrätt, marknadsföringsrätt och compliance. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av arbete med ett eller flera av de nämnda områdena. Det är särskilt meriterande om du har tidigare erfarenhet att arbeta med EU-lagstiftning. Det behöver inte röra sig om livsmedelsrätt, utan det kan istället handla om exempelvis konkurrensrätt, life science eller kemikaliefrågor.

Du ansöker genom att sända oss ditt CV, betyg från juristutbildningen och ett personligt brev där du berättar om dig själv som yrkesperson och varför du söker tjänsten. Observera att inkompletta ansökningar inte kommer att behandlas. Ansökan skickas till jobb.legal @ vitaminwell.se. Vi rekryterar löpande. Datum för tillträde är flexibelt.

För frågor om tjänsten kontaktas senior bolagsjurist Mikaela Mars (mikaela.mars @ vitaminwell.se, 0736-796266). Du är varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/b8f5f6027e71
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord