Säljande Platschef sökes till Däckia AB (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Säljande Platschef sökes till Däckia AB
#15493
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 462
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Säljande Platschef sökes till Däckia AB 2 månader, 4 veckor ago  
Är du en drivande och social person med god struktur och ansvarskänsla och vill använda dig av detta i ditt dagliga arbete? Har du dessutom branscherfarenhet och god vana av att leda andra? Då kan tjänsten som platschef hos oss vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en platschef som vill vara med och utveckla den lokala försäljningen av PV däck och våra tjänster. Som platschef ansvarar du för den löpande driften på verkstaden och säkerställer att kunderna får den bästa möjliga servicen. I rollen ingår det att vårda befintliga kundrelationer men även att identifiera nya lokala företagskunder och privatkunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Arbetsledning för verkstadspersonal
• Budget- och resultatansvar för verkstaden
• Kombinera praktiskt och administrativt arbete
• Administrera och ansvara för att våra stödsystem används på ett korrekt sätt
• Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet i verkstaden

Vem är du?

Vi söker dig som är en driven och utåtriktad person med god social kompetens och som är orädd för att ta kontakt med nya kunder och är bekväm i kundmöten. Du är en strukturerad och ansvarsfull person som visar stort engagemang för dina medarbetare och kunder. För att lyckas och trivas i rollen har du erfarenhet av ledarskap och vet hur du ska motivera och stötta ditt team. Tidigare erfarenhet från arbete inom motorbranschen och kunskaper om däck ser vi som mycket meriterande. Vi vill att du har grundläggande kunskaper i ekonomi och goda kunskaper i Officepaketet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en spännande tjänst på en av Sveriges största däckservicekedjor och där det ges fina utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du arbeta i en trevlig och positiv atmosfär där man ser möjligheter i stället för hinder och där medarbetarna stöttar varandra.

Kontaktperson

Vid frågor kontakta Affärsområdeschef Esbjörn Wickström, Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Tjänsten är på heltid och placerad i Täby, Viggbyholm och ska tillsättas snarast.

Välkommen med din ansökan till: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den senast den 7 januari 2018.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/b4500b54495f
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord