Vi söker Försäkringsrådgivare / Säljare (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Vi söker Försäkringsrådgivare / Säljare
#15519
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 462
graph
Medlem Online Klicka här för att se användarens profil
Vi söker Försäkringsrådgivare / Säljare 2 månader, 2 veckor ago  
If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem och mycket mer. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver - om något skulle hända.

Försäkringsbranschen utvecklas snabbt genom digitalisering och nya förväntningar från kunderna. If strävar hela tiden efter att vara försäkringsbolaget som ligger i framkant, driver utvecklingen och är ett företag där möjligheterna är stora. Arbetsuppgifterna är många och varierande.

Vi har just nu användning för personer med varierande utbildningsbakgrund. Du behöver inte kunna försäkringar sedan tidigare - utbildning och kompetensutveckling ingår i arbetet. Vi ställer höga krav på dig som medarbetare, men litar också på att det är genom dina egenskaper och kunskaper samt vilja att utvecklas, som vi tillsammans blir ett ännu bättre försäkringsbolag.

Genom vårt samarbete med Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har du möjlighet att ta ett första steg in i Nordens största försäkringsbolag. Här får du möjlighet att lära dig allt om försäkringar och försäkringsbranschen samt få en riktigt bra säljutbildning - något som du har nytta av resten av livet. Gradén Mattsson Försäkringsförmedling ansvarar för personalen på Ifs säljkontor genom ett exklusivt samarbete sedan 2000.

Att jobba som försäkringsrådgivare hos oss liknar inget annat jobb inom försäljning. Här ansvarar framtidens försäkringsrådgivare för att förmedla kundens trygghet i vardagen. Du kontaktar både befintliga och nya potentiella kunder och säljer in våra tjänster. En försäkring kan vara avgörande för om kunden ska kunna bo kvar i sin villa efter ett dödsfall eller att kunden får ersättning vid en allvarlig skada eller sjukdom - din rådgivning gör skillnad! Tack vare dig kan kunderna sova gott på natten och du känner en stolthet över ditt jobb.

Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid. Se filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If Skadeförsäkring. Använd länken:

https://gradenmattsson.se/att-vara-forsakringsradgivare/

Vårt erbjudande:
• Heltidstjänst som försäkringsrådgivare
• Tjänsten börjar med fyra veckors utbildning till certifierad försäkringsrådgivare
• Attraktivt provisionssystem med en branschanpassad garantilön som trygghet
• Arbetstider: måndag - torsdag 11 - 19 samt fredag 10 - 14
• Fina kontorslokaler i centrala Halmstad
• Vidareutbildning genom If Academy

Vi vill fortsätta att vara Nordens största och mest framgångsrika försäkringsbolag och därför söker vi efter nya duktiga medarbetare som vill vara med på vår resa mot nya höjder - Är du den vi söker?

REKRYTERING PÅGÅR TILL UTBILDNINGSSTART I FEBRUARI SAMT APRIL 2018. ANSÖK REDAN IDAG

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/6d4fa6a73223
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord