CRM Analytiker sökes till Linas Matkasse (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: CRM Analytiker sökes till Linas Matkasse
#15538
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 462
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
CRM Analytiker sökes till Linas Matkasse 2 månader, 1 Vecka ago  
Till marknadsavdelningen på Linas Matkasse söker vi nu en CRM- analytiker som ska ansvara för analys, insikt och förbättring av försäljning och marknadsföringsrelaterade aktiviteter. I rollen rapporterar du till vår CRM-chefen.

Om oss
Linas Matkasse skapar en skönare vardag och underlättar för familjer som vill laga god, bra och varierad mat. Vi är marknadsledande inom branschen för matkassar på nätet och vi befinner oss i en fortsatt tillväxtfas. Koncernen omsätter drygt 1 miljard kronor. Sedan starten 2008 har vi vuxit enormt, men den familjära känslan av ett litet företag finns kvar! Den sitter i väggarna och vi tar väl hand om den. Det är högt i tak och vi har en genuint god stämning. Vi gillar varandra och att komma till jobbet. Läs gärna mer på www.linasmatkasse.se.

Tjänsten
I rollen som CRM-analytiker agerar du verksamhetsstöd när det gäller analysfrågor och verkar som ett bollplank och en expert inom analysområdet. Detta genom att inhämta och vidareförädla kunskap till organisationen. Det sker främst genom att bearbeta egna data, se över aktiviteter hos existerande kunder, analysera och systematisera resultat för att skapa underlag för effektivare användning av resurser, kampanjplanering och affärsutveckling.

Vem är du?
• Du har alltid kunden i fokus, har förmåga att sätta dig in i kundens utmaningar, och lösa dem på ett sätt som både underlättar i vardagen och utvecklar kundens affär. Du har ett naturligt affärsdriv och marknadstänk.
• Är analytisk, strukturerad och mycket intresserad av de möjligheter som den senaste tekniken ger.
• Har en relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av analytiskt CRM-arbete, gärna från retail eller annan transaktionsintensiv bransch.
• För att lyckas i rollen måste du ha erfarenhet av analysverktyg som R och SQL, SAS och SPS.
• Det är ett stort plus om du har erfarenhet från e-handel och omnikanaler.

Du trivs i en roll där din prestigelöshet och analytiska förmåga är en värdefull nyckel. Du är van att arbeta självständigt men trivs även i roller där du tillsammans med andra får nå uppsatta mål. Du förstår vikten av en positiv kundupplevelse och är lyhörd för kundens krav och behov samt trivs i en organisation med hög tillväxt och högt tempo.

Låter detta som en spännande utmaning? Ansök idag via länken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum 30 januari 2018.

För eventuella frågor kring tjänsten maila Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/dfe8be260ab0
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord