Team leader sökes till Gradén Mattsson AB (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Team leader sökes till Gradén Mattsson AB
#15545
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Team leader sökes till Gradén Mattsson AB 4 månader ago  
Söker du en skön ny värld inom telefoni där du kan utvecklas som team leader?

BLIR DU EN AV OSS?
Gradén Mattsson utvecklar kundrelationer. Från uppdrags- och kundanpassade "Mission Centers" driver vi kontaktskapande verksamhet för kunds räkning. Våra värderingar styr vilka vi är och genom att vara starka, rättvisa, närande och att ta lead vinner vi kundens förtroende. Gång på gång. Utan ledare som delar vårt synsätt och vår målsättning står vi oss slätt. Du är en förutsättning för vår gemensamma framgång.

I rollen som team leader hos oss kommer du att jobba med att stödja våra medarbetare på Comviq/Tele2 Mission Center. Om du tänker callcenter, tänk igen. För vi är inte här för att konservera telefonförsäljning; vårt uppdrag är att driva och utveckla kundrelationsbranschen. Från våra Mission Centers driver vi kontakter som skapar mervärde. Med anpassning efter vår uppkopplade moderna värld är kontaktkanalerna varierande, men målsättningen är konstant: Att leverera kvalificerad vägledning och resultat genom seriösa och schyssta kundkontakter.

ATT LEDA GENOM ATT LÅTA ANDRA "TA LEAD".
Vi ska nu förstärka vårt team i syfte att fortsätta utveckla våra medarbetare och låta dem få ökad egenkontroll över sitt arbete. För att detta ska vara möjligt behöver vi stöd av team leaders som vet hur man engagerar och peppar, men också hur man ger ansvar. Som framgångsrik ledare hos oss ska du med tiden kunna ta ett steg tillbaka och se hur ditt team själva kliver fram och "tar lead".

Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden är: coaching, medlyssning, målstyrning, hantering av sjukfrånvaro, skapa dialog med medarbetare, onboarding av nya medarbetare, bemanning, rekryteringsstöd, resultatuppföljning, hålla i aktiviteter som gynnar en god arbetsplats- och säljkultur, hålla i div. utvecklingsaktiviteter kopplade till jobbrelaterad utveckling, mm.

VI SÖKER DIG.
Vi söker dig som tycker om människor och som tror att en bra ledare, med rätt stöd och medel, kan locka fram det bästa ur varje person. Du är initiativrik men prestigelös. Du har troligen någon form av säljerfarenhet och har jobbat med coaching.
För rätt person finns det goda möjligheter att på sikt testa nya roller och vara med och utveckla vår verksamhet. Vi värdesätter äkthet, tydlighet och uppriktighet och förväntar oss att du är öppen, engagerad och pålitlig. Med rak rygg och fast handslag. Det är så vi ser oss själva.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/440a821598b2
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord