Projektledare inom läkemedel sökes (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Projektledare inom läkemedel sökes
#15546
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Projektledare inom läkemedel sökes 4 månader ago  
Vi på Kantar Sifo brinner för det vi gör – att baserat på fakta och kunskap generera insikter som får våra uppdragsgivare att öka sin konkurrenskraft, växa och nå sina mål. Genom att rekrytera de bästa medarbetarna och satsa på deras utveckling levererar vi det bästa resultatet till våra kunder. Vi ger alla våra medarbetare möjligheten att växa och utvecklas och uppmuntrar initiativ och samarbete i en professionell, internationell och händelserik miljö. Genom våra medarbetare har vi skapat framgång och det vill vi fortsätta med. Hos oss arbetar engagerade, positiva och nyfikna personer som gillar utmaningar - vill du bli en av oss?

Tjänsten
Kantar Sifos avdelning för insikter och undersökningar inom hälso- och sjukvårdsområdet, Navigare, söker nu en erfaren projektledare till sitt team, med start omgående. Avdelningen arbetar med insiktsskapande projekt och mätningar inom läkemedel, hälsa- och sjukvård med fokus på insikter, och strategisk rådgivning till våra uppdragsgivare. Avdelningen finns lokaliserad i både Stockholm och Göteborg.

Rollen som projektledare innebär att du kommer arbeta kundnära med ett stort ansvar för både leverans av projekt och kundrelationer, ditt ansvar blir att utforma och genomföra projektet i linje med våra kunders behov. Projektledarrollen innebär både intern projektledning och att knyta ihop projektet med våra externa uppdragsgivare. Arbetet mynnar ut i att stödja våra kunder med beslutsunderlag, insikter och rådgivning, och genom detta hjälpa dem att utveckla sina marknadsstrategier.

Du kommer att arbeta med både nordiskt etablerade läkemedelsföretag och företag inom bioteknik och medicinteknik som kunder och får arbeta med att bistå dem med beslutsunderlag och strategisk vägledning i deras affärsutmaningar, allt med syftet att hjälpa dem att växa på marknaden. Du får ett tillfälle att bli en del av Kantar Sifos ledande roll inom marknadsundersökningar.

Vi söker dig som har:
• Akademisk examen (civilekonom, kandidatexamen i företagsekonomi eller motsvarande).
• Erfarenhet från undersökningsföretag eller motsvarande roll inom läkemedelsföretag eller medicintekniskt företag.
• Stark kvalitetsmedvetenhet och problemlösningsförmåga.
• Förmåga att arbeta i team men även kan prestera i en självständig roll.
• Förmåga att följa processer/strukturer, men även arbeta självständigt och kreativt.
• God vana av Word, Excel och Powerpoint.
• Både siffersinne och verbal/stilistisk förmåga.
• Gärna erfarenhet av programvara inom statistik, databaser och bildbehandling.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Vi ser att du har examen från universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsföring, kommunikation eller motsvarande, och har jobbat med undersökningar i några år. Du söker dig som vill ha utmaningar för att trivas och tycker att det är roligt att prestera. Du tar för dig och värdesätter uppgifter där din kreativitet, initiativkraft och självständighet tas i anspråk. Du bör ha erfarenhet från, eller en öppen inställning till, försäljning och budgetansvar.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan via vår hemsida via knappen ”Ansök”, senast den 25 februari. Urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Affärsområdeschefen för Navigare; Karin Hedelin-Lundén; Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/76dd92d249c3
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord