Gruppchef Airport Duty Manager sökes till Swedavia (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Gruppchef Airport Duty Manager sökes till Swedavia
#15555
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Gruppchef Airport Duty Manager sökes till Swedavia 3 månader, 2 veckor ago  
Gruppchef Airport Duty Manager, Stockholm Arlanda Airport
Hösten 2016 öppnade portarna till Stockholm Arlanda Airports nya Operativa Center med syftet att få en samlad styrning och koordinering av flygplatsens minutoperativa drift genom en väl fungerande kommunikation kring operativa förutsättningar. I Arlandas operativa Center sitter 13 funktioner samlade, bland annat våra Airport Duty Managers, skiftledare i OPC till vilka vi nu söker en ny gruppchef.

Dina arbetsuppgifter
Som gruppchef Airport Duty Manager ansvarar du för att funktionen Airport Duty Manager(ADM) uppfyller de verksamhets- och kvalitetsmål som beslutats för arbetslaget samt den minutoperativa driften på Arlanda flygplats. I rollen driver och utvecklar du verksamheten på ett lönsamt, effektivt och kostnadsmedvetet sätt i enlighet med Swedavias verksamhetsplan, föreskrifter, policys, värdskap och medarbetarprinciper. Du kommer att ha personalansvar för 16 medarbetare som arbetar som ADM.

ADM innehar ett vakthavande säkerhetsansvar för skyddsobjektet Stockholm Arlanda Airport samt är minutoperativt ansvarig för flygplatsen och initialt krisledningsansvarig i minutoperativ nivå. ADM är också skiftledare för Swedavias Operativa Center, OPC. Arbetsuppgifterna som dina medarbetare utför varierar. Som gruppchef Airport Duty Manager är du direkt underställd chefen för Arlandas Operativa Center. Det är ditt ansvar att se till så att händelser omhändertas, åtgärdas, följs upp och kvalitetssäkras i enlighet med Airport Duty Managers gällande delegeringar samt bidrar till att utveckla Swedavias OPC.

Din profil
Vi söker dig som har väl dokumenterad ledarerfarenhet med erfarenhet av att leda andra ledare, gärna i en intensiv operativ miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på flygplats. Du är stabil och trygg samt kan fatta beslut och prioritera i pressade situationer. Du har ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att utveckla dina medarbetare och verksamheten. För att nå framgång i rollen är det viktigt att du är drivande, lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga. Du kan planera, följa upp och har förmågan att se helhetsperspektivet.

Det är av största vikt att du är kommunikativ och relationsskapande då ditt kontaktnät kommer att vara brett både internt och externt på flygplatsen. Du trivs i en händelserik vardag på en spännande arbetsplats och du kan behålla ditt lugn i stressade situationer.

Vi erbjuder
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.

www.swedavia.se/om-swedavia/le... kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-18.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/f66b4e5ff8fb
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord