Ekonomiansvarig sökes till Nordström & Co Trävaror (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Ekonomiansvarig sökes till Nordström & Co Trävaror
#15556
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Ekonomiansvarig sökes till Nordström & Co Trävaror 3 månader, 2 veckor ago  
Nordströms Trä säljer och levererar byggmaterial till yrkesfolk från sin anläggning i Liljeholmen, Stockholm. Vår ambition är att vara Stockholms bästa brädgård för yrkesfolk. Vi ingår i Nordströmskoncernen som har tio anläggningar och levererar trävaror, snickerier och byggmaterial till yrkeskunder i Stockholm, Djursholm, Uppsala, Sigtuna, Norsborg, Södertälje, Nyköping, Norrköping och Linköping. Koncernen har ca 300 anställda och omsatte 2017 1 470 miljoner kronor.

Du kommer att sköta löpande redovisning, bokslut och kreditkontroll. För att lyckas i tjänsten har du lägst ekonomutbildning på gymnasienivå eller högre samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du är välstrukturerad, effektiv, flexibel och prestigelös. Efter en introduktionstid arbetar du självständigt men i samråd med platschef och koncernens ekonomichef. Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete på heltid i ett väl etablerat bygghandelsföretag.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Andreas Nordström (platschef) eller Lars Artursson (koncernens ekonomichef) på telefon 08-578 690 00. Din ansökan med ett kortfattat CV vill vi ha snarast till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/3d8acbbdd4f5
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord