Kredithandläggare med kundansvar - Stockholm (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Kredithandläggare med kundansvar - Stockholm
#15558
CharlottaS (Medlem)
Inlägg: 2
graphgraph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Kredithandläggare med kundansvar - Stockholm 3 månader, 1 Vecka ago  
A.B.S. Global Factoring är ett entreprenörsdrivet finansbolag som erbjuder Fakturaköp och Exportfactoring till företag runt om i Europa. Bolaget grundades 1996 och har kontor i Tyskland, Schweiz, Österrike, Slovenien och Sverige och har idag över 100 medarbetare.

Vi söker nu efter en ambitiös och driven kollega till vårt team på Backoffice i Stockholm. Du är en person som ser till att saker blir gjort, är noggrann, arbetar strukturerat och tycker att det är viktigt att göra saker rätt. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara över hela factoringprocessen, från handläggning och uppföljning av fakturor till kreditbedömning och riskhantering.

Arbetsuppgifter

För att trivas i rollen tycker du att det är spännande att arbeta med och ta ansvar över ekonomiadministrativa uppgifter. Du tycker om att ha mycket kundkontakt och att arbeta brett och självständigt för att utveckla processer och rutiner.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:
*Administration och handläggning av fakturor
*Kreditbedömning och riskhantering
*Kundsupport och kontakt med våra partners
*Analysering av finansiella rapporter
*Uppföljning och rapportering

Din profil

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller tidigare relevant yrkeserfarenhet och befinner dig i början av din karriär. Du har god datorvana och lätt för att lära dig nya system. Du behöver ha en hög språklig nivå i både tal och skrift på såväl svenska som engelska och det är meriterande om du även behärskar det tyska språket. Vidare har du lätt för att lära, har stor känsla för service och drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar. Att arbeta i ett dynamiskt tillväxtföretag som A.B.S. kräver en stark motivation och entusiasm för att alltid göra det bästa möjliga av varje situation, så personliga egenskaper väger tungt för denna position.

Låter detta intressant? Vi ser fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in ditt cv och personliga brev redan idag till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Har du frågor om tjänsten är du varm välkommen att höra av dig till Mari Hosar, Head of Operations på tel 08-122 124 27.
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord