Lånehandläggare och säljare sökes (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Lånehandläggare och säljare sökes
#15587
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Online Klicka här för att se användarens profil
Lånehandläggare och säljare sökes 2 månader, 2 veckor ago  
Här börjar din resa som lånehandläggare och säljare!

Söker du en skön ny värld inom bank och finans där du kan utvecklas inom service och försäljning?

BLIR DU EN AV OSS?
Gradén Mattsson utvecklar kundrelationer. Från uppdrags- och kundanpassade "Mission Centers" driver vi kontaktskapande verksamhet för kunds räkning. Våra värderingar styr vilka vi är och genom att vara starka, rättvisa, närande och att ta lead vinner vi kundens förtroende. Gång på gång. Utan medarbetare som delar vårt synsätt och vår målsättning står vi oss slätt. Du är en förutsättning för vår gemensamma framgång. Ta ett oväntat bra steg i karriären med oss!

LYFT LUREN - OCH TILLVARON - SOM INNESÄLJARE.
Vad sägs om att jobba som lånehandläggare för en av våra största kunder - Santander Consumer Bank? Om du tänker callcenter, tänk igen. För vi är inte här för att konservera telefonförsäljning; vårt uppdrag är att driva och utveckla kundrelationsbranschen. Från våra Mission Centers driver vi kontakter som skapar mervärde. Med anpassning efter vår uppkopplade moderna värld är kontaktkanalerna varierande, men målsättningen är konstant: Att leverera kvalificerad vägledning och resultat genom seriösa och schyssta kundkontakter.

VI SÖKER DIG.
Att representera en bank förpliktigar, saklighet och seriositet måste gå hand i hand. Här har du chansen att ta på dig "Santanderkostymen" och göra en kompetens- och kundresa inom bank och finans. Som lånehandläggare kontaktar du befintliga och nya potentiella kunder för att informera och erbjuda Santanders tjänster där det är relevant. Dina frågor och din behovsanalys hjälper kunderna till bättre individuella ekonomiska lösningar. Du gör skillnad och är viktig för dina kunder. Varje samtal är början eller fortsättningen på en varaktig relation mellan Santander och kunden. Vi inleder med en grundutbildning för att ge dig trygghet i din roll. Vi står vid din sida. Vi stöttar och coachar dig löpande.

Vi värdesätter äkthet, tydlighet och uppriktighet och förväntar oss att du är öppen, engagerad och pålitlig. Med rak rygg och fast handslag. Det är så vi ser oss själva. Om du har jobbat med kundkontakt och försäljning är det ett plus. Vi önskar också att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

VAR NÄR OCH HUR MYCKET?
Arbetsplatsen, d v s vårt Mission Center, ligger i Santanders lokaler i Solna. Arbetstiden är måndag - fredag. Lönevillkor med en betryggande fast del samt en rörlig provisionsdel. Friskvårdsbidrag. Tjänsten startar snarast, eller efter överenskommelse.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/a652d3c0d59a
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord