VD sökes till Göteborgs Spårvägar AB (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: VD sökes till Göteborgs Spårvägar AB
#15607
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 483
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
VD sökes till Göteborgs Spårvägar AB 3 veckor, 5 dagar ago  
Göteborg växer så det knakar! Den pågående högkonjunkturen, som förstärktes ytterligare under 2017, har resulterat i kraftig tillväxt i industri- och tjänstesektorn. Som en konsekvens ökar befolkningen i och runt Göteborg. Det ökar resandet såväl till, från och inom Göteborg. Turtätheten har ökat vilket medför en ständig efterfrågan på nya förare.

År 2025 ska var tredje resa i Göteborgsregionen göras med kollektivtrafiken. För att kunna avveckla gamla fordon och samtidigt möta de växande kraven, har vi tecknat avtal som ger oss möjlighet att investera i nya vagnar de närmaste åren vilket gör att det också kommer att behövas ytterligare en spårvagnshall och den befintliga behöver renoveras. Göteborgs spårvagnsflotta utökas och ny teknik ställer krav på professionell utveckling av befintliga anställda och de som nyanställs. Samtidigt pågår ett omfattande renoveringsprojekt av befintlig vagnpark som planeras vara genomförd till 2020.

Göteborgs Spårvägars arbete för hållbar utveckling står i fokus. Det innebär att kvalitén för resenärerna skall öka ytterligare samtidigt som vi ska ha noll fel i våra leveranser och sänka våra kostnader med 100 miljoner. Med långsiktighet och ansvarstagande bidrar vi till en hållbar utveckling för våra medarbetare, resenärer och de boende i Göteborg. Att åka kollektivt är både miljösmart och ekonomiskt.
Göteborgs Spårvägars framtida utveckling är spännande och lovande, till gagn för Göteborg och hela Göteborgsregionen.

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda en affärsdriven, service- och kundorienterad verksamhet på strategisk nivå, gärna från kollektivtrafikbranschen. Ditt ledarskap är situationsanpassat och du har förmåga att motivera och entusiasmera både internt och utanför organisationen. Genom tydlig och öppen kommunikation leder du organisationen med vision och strategi. Du har goda erfarenheter av att hantera samspelet mellan politik, medarbetare och profession samt har relevant högskoleutbildning och gärna ytterligare ledarutbildning.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/e86ca39f28ec
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord