Produktionsledare sökes till FEAB SYD (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Produktionsledare sökes till FEAB SYD
#15618
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 483
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Produktionsledare sökes till FEAB SYD 2 veckor, 6 dagar ago  
Dina kommande möjligheter
Du som produktionsledare på vår entreprenadavdelning har en nyckelroll i företaget och är ansvarig för all produktion. Du har direkt personalansvar för våra lösullsinstallatörer och snickare, att placera ut dem på rätt jobb vid rätt tillfälle och förse dem med rätt förutsättningar. Du driver den administrativa processen inför entreprenaderna samt har även kundansvar. Du ansvarar för att upprätta och följa ekonomiska planer, projektledning samt har kostnadsansvar. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar och ställer höga krav på engagemang, noggrannhet och struktur. Du är placerad på vårt kontor i Landskrona där du har kompetenta samarbetsvilliga kollegor nära till hands.

Vem trivs här?
Du är engagerad, noggrann och ansvarsfull samt trivs med att jobba självständigt. Du har lätt för att samarbeta och knyta kontakt med nya människor eftersom du är positiv, nyfiken och social. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara driven och innovativ och klara av att ha "många bollar i luften". Van att driva projekt från start till mål. Du känner dig trygg och säker i ditt möte med kunder och människor i förtroendepositioner. Du har förmågan att leda och engagera dina medarbetare samt att delegera rätt person på rätt uppdrag.
• Du är starkt kvalitetsmedveten
• Du har hög kompetens och engagemang
• Är stark, tydlig och bekväm i rollen som ledare
• Driven, resultatinriktad och lösningsorienterad

Dina kvalifikationer
Arbetat i liknade roller på någon typ av serviceföretag. Du behärskar Microsoft Office bra, har erfarenhet från att jobba i ekonomisystem och är erfaren att avsluta projekt där uppföljning är en stor del. Erfarenhet av projektledning samt ledarerfarenhet med liknande arbetsgrupp.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/68b1f50ae707
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord