Gruppchef kund- och leverantörsreskontra sökes (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Gruppchef kund- och leverantörsreskontra sökes
#15671
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 483
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Gruppchef kund- och leverantörsreskontra sökes 2 veckor, 4 dagar ago  
Drivs du av ledarskap, förändring och utveckling? Då kanske du vill vara med på Sernekes fortsatta utvecklingsresa. Välkommen att söka dig till Serneke och rollen som gruppchef för kund- och leverantörsreskontra.

Rollen som gruppchef innebär en spännande kombination av:
- Personalansvar
- Operativt arbete
- Processutveckling

Ansvarsområden
Avdelningen ansvarar för hanteringen av kund- och leverantörsreskontra. Det praktiska arbetet består bland annat i ankomstregistrering och kontering av fakturor, definitivbokning, upprättande av kundfakturor samt kontoavstämning av kund- och leverantörsreskontror. Servicenivån är hög då det är mycket kontakt med såväl interna som externa kunder och leverantörer.

Som gruppchef har du personalansvar över sju medarbetare som du leder i det dagliga arbetet. Rollen innebär även att du praktiskt arbetar en stor del av tiden med fakturahantering likt övrig i gruppen samt ansvarar för att driva utveckling kring effektivare processer och rutiner avseende fakturaflöden. Reskontran hanterar idag flertalet juridiska bolag med stora fakturaflöden och för närvarande pågår ett projekt i att öka antalet EDI-fakturor som ett led i effektivare fakturaflöden. Du rapporterar till koncernens redovisningschef.

Utbildning och erfarenhet
Du har ekonomisk utbildning från yrkeshögskolan och/eller gymnasiet samt flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter kring kund- och leverantörsreskontra. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda och motivera personal. Branscherfarenhet samt kunskap i systemen Visma Business och Vitec Hyra är meriterande. Goda kunskaper i Excel är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och självgående. Serneke söker en lagspelare som är lyhörd för andra medarbetare och chefer samt bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är resultatorienterad och drivande kombinerat med en prestigelös personlighet och en stor känsla för service.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/d258b32ea2b5
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord