Seniorkonsult med ledaransvar inom Brand & Comm (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Seniorkonsult med ledaransvar inom Brand & Comm
#15672
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 483
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Seniorkonsult med ledaransvar inom Brand & Comm 2 veckor, 4 dagar ago  
Vi söker en seniorkonsult att leda ett team inom kommunikations och varumärkesmätningar till oss på Kantar Sifo. Teamet arbetar med att göra mätningar inom kommunikation med fokus på reklam, varumärke- och affärsutveckling. Rollen kommer att rapportera till affärsområdeschef för Brand & Comm och ha personalansvar för ett team om ca tio medarbetare. Teamet sitter fördelat på två centrala kontor i Stockholm och Göteborg.

Som seniorkonsult hjälper du våra kunder med beslutsunderlag, insikter och rådgivning kopplat till de undersökningar avdelningen genomför. Du har ansvar för att utveckla relationen till befintliga och potentiella kunder och har därmed ett försäljnings- och budgetansvar. Kundansvaret innebär att löpande genomföra kundprojekt med behovsanalys, projektdesign, analys av insikter och rekommendationer samt presentationer av resultat.

Vi söker dig som

Har sinne för affärer och tycker att det är roligt att arbeta i ett högt tempo i en marknadsledande organisation. Du är bra på att presentera slutsatser och rekommendationer på ett inspirerande och övertygande sätt. Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att kommunicera på olika nivåer. Som ledare trivs du med att utveckla och inspirera andra och tillämpar gärna ett coachande arbetssätt. Du är positiv, engagerad och känner igen dig i våra värdeord; nyfiken, utmanande och professionell.

För att lyckas i rollen tror vi att du
• Har ca 5 års tidigare erfarenhet från liknande roll, tex som Insight Manager eller Management konsult.
• Har erfarenhet av personalledning och har tydliga ledaregenskaper.
• Har ett stort intresse för reklam- och kommunikationsmätningar och den digitala utvecklingen.
• En god förmåga att bygga och utveckla kundrelationer, gärna med erfarenhet av rådgivande försäljning.
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att hantera data och omsätta statistik till insiktsbaserad rådgivning.

Vad vi erbjuder

Du kommer att arbeta både med svenska och internationellt starka varumärken som kunder och får därigenom möjlighet till utveckling genom vårt internationella nätverk. Du får ett tillfälle att vara del av Kantar Sifos ledande roll inom media och kommunikation och möjlighet till ansvar för definierat produktområde. Som ledare erbjuds du kontinuerlig utveckling inom ledarskap. Vi tror på stor frihet under ansvar och att det är viktigt att tillåta en stor flexibilitet för våra medarbetare för att kunna kombinera arbete och privatliv.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 22 april men urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten kan du kontakta Ioana Velasquez Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/81ec7e198025
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord