Utesäljare sökes till Procurator Safety (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Utesäljare sökes till Procurator Safety
#15679
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Utesäljare sökes till Procurator Safety 1 Månad, 1 Vecka ago  
Procurator Safety förstärker nu sin säljorganisation och söker en energisk och drivande Utesäljare. I rollen som Utesäljare bidrar du aktivt till att Procurator når sina mål. Du bearbetar nya och befintliga kunder med vårt sortiment av personlig skyddsutrustning. Du utgår från Sundsvall, där vi också har en av våra butiker, och bearbetar de södra delarna av Norrland. Inom ditt distrikt har du både kund- och budgetansvar.

Du driver på egen hand hela försäljningsprocessen från prospektering till uppföljning och avslut. Här gäller frihet under ansvar – med ett självständigt och initiativrikt arbetssätt skapar du en god arbetsstruktur för att maximera kundbesök och försäljning.

Framgångsfaktorer för att lyckas:
• Affärsmannaskap och handlingskraft.
• Ett stort eget driv och viljan att göra affärer.

Om Dig
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av försäljning B2B. Vi förväntar oss att du självständigt kan driva försäljningen framåt i ditt distrikt. Det är en fördel om du har kunskaper om säkerhet och skydd, till exempel andningsmasker, kläder, handskar, skor mm. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är ett krav.

Som person är du engagerad, driven och troligen en vinnarskalle. Du är synnerligen prestigelös och brinner för att alltid erbjuda kunden den bästa lösningen. Du är relationsskapande, förtroendeingivande och vet att affärer görs mellan människor. Du stormtrivs ute hos kunden och drivs ständigt framåt av goda kundrelationer. Men roligast av allt är att göra avslut.

Vi erbjuder
Procurator erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett växande företag där vi sätter våra medarbetare i centrum. Du har kollegor runt om i landet, närmast i butikerna i Sundsvall och Örnsköldsvik och till din hjälp finns innesäljare i Malmö. När du kommer till oss får du ett introduktionsprogram för att komma in i vår kultur och lära dig vårt sortiment. I rollen som Utesäljare arbetar du med en god grundlön och en rörlig del som baseras på dina försäljningsresultat.

Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/e2a978c0c1f3
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord