Utredare till Kultur- och utbildningssektorn sökes (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Utredare till Kultur- och utbildningssektorn sökes
#15680
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 483
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Utredare till Kultur- och utbildningssektorn sökes 1 Vecka ago  
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Varje dag går ca 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Var och en har rätt att få det stöd och de utmaningar som den behöver för att lyckas. Detta ställer krav på ett välfungerande samspel mellan organisationens olika delar och processer, samt en väl utvecklad uppföljning och analys som del av det systematiska kvalitetsarbetet.

Uppdraget som utredare innebär en bred roll där du ansvarar för såväl korta som längre utredningar, både självständigt och i projektform. Som utredare ingår du i avdelningens kvalitetsteam och en stor del av uppdraget innebär uppföljnings-, analys- och utvecklingsarbete inom ramen för systematiskt kvalitetsarbete och kränkande behandling.

Du ansvarar för genomförande av klagomålsutredningar och bereder yttranden till BEO/Skolinspektionen samt ärenden till utbildningsnämnden. Även viss systemadministration och stöd i handläggningsprocesser ingår i tjänsten.

Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga medarbetare i avdelningen, skolchef samt rektorer och förskolechefer.

Vi söker dig som har en pedagogisk eller samhällsvetenskaplig högskoleutbildning. Du har god kännedom om utbildningsverksamhet och skoljuridik. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och arbete inom kommunal verksamhet liksom erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och målstyrning, samt projekt- och processledarkompetens är meriterande.

Tjänsten förutsätter god generell utredarkompetens och förmåga att snabbt sätta sig in i olika frågeställningar samt att genomföra uppdrag inom fastställda tidsramar. Du har god analytisk förmåga, samt god förmåga att sätta dig in i lagstiftning och nationella styrdokument liksom att arbeta flexibelt och med mångskiftande uppgifter.

Som person är du självgående, prestigelös, noggrann och strukturerad. Du har en god social förmåga och trivs med att arbeta i team. Vidare ser vi att du har ett helhetstänkande, kan hitta lösningar utifrån givna förutsättningar samt har en hög servicekänsla. Att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig både i skrift och i tal är en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Värmdö kommun förenklar vardagen i alla skeden av livet genom att tänka digitalt först. Värmdö kommun prioriterar den digitala förnyelsen för att möta förväntningar i ett alltmer digitaliserat samhälle. Digital kompetens är därför ett viktigt krav i våra rekryteringar.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/268eec616062
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord