Idrottskonsulenter till Södertälje sökes (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Idrottskonsulenter till Södertälje sökes
#15686
btbsilent (Medlem)
Inlägg: 499
graph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Idrottskonsulenter till Södertälje sökes 1 Månad ago  
Sörmlandsidrotten är riksidrottsförbundets- och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation med uppdraget att stödja, företräda, leda, utveckla och utbilda idrotten i distriktet. På Sörmlandsidrotten är vi idag 28 medarbetare fördelade på fyra zoner och fem lokalkontor i Eskilstuna, Strängnäs Södertälje, Nyköping och Katrineholm.

Vill du tillsammans med engagerade, professionella och framåtsträvande människor vara med och utveckla idrotten i Sörmland? Nu söker vi nya kollegor till våra kontor i Södertälje och Eskilstuna!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som Idrottskonsulent har du en viktig roll som företrädare för idrottsrörelsen! Arbetet sker i samverkan med idrottsföreningarna och idrottsförbunden i Sörmland och specifikt i Södertäljeområdet där din roll är att stödja, företräda, utbilda och bidra till att utveckla idrotten och föreningslivet. Du är aktiv i övergripande planering och samordning av Sörmlandsidrottens verksamhet. I rollen som processledare och utbildare stödjer du föreningar och förbund i deras utvecklingsarbete utifrån behov och förutsättningar. Du arrangerar träffar och utbildningar hos föreningarna och bygger och underhåller nätverk med föreningar och förbund i distriktet men även med myndigheter, andra organisationer, media och samhället i stort.

Som idrottskonsulent har du även, utöver ovan nämnda arbetsuppgifter, ett specifikt ansvarsområde som många gånger handlar om att samordna insatser, att bygga samverkan och utveckla verksamhet inom ett område. Exempel på dessa ansvarsområden är bl a "Rörelse i skolan" eller "Lovaktiviteter".

Verksamheten är till stor del uppsökande och du är ute mycket på fältet. Rollen erbjuder en varierad arbetsdag och ett stort eget utrymme under ansvar. Kvälls- och helgarbete är relativt omfattande och du behöver körkort och tillgång till egen bil för att kunna utföra ditt arbete.

Vem trivs här?

Det är meriterande med akademisk examen inom t ex folkhälsovetenskap, idrottspedagogik och organisationsutveckling liksom erfarenhet av processledning av grupper, utbildning och idrottens organisation. Viktigare än utbildning och erfarenhet är dock att du verkligen vill vara med och utveckla idrotten och att du delar idrottens värderingar.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi vill att du är en person som tar stort eget ansvar för planering, genomförande och dokumentation av dina uppgifter och att du trivs med att arbeta mot såväl individuella som organisatoriska mål. Du tycker om att möte människor och trivs med att prata i grupp och inför publik. Du är självgående och noggrann med administration och dokumentation. Andra uppfattar dig som kommunikativ, engagerad och professionell.

Det ska vara roligt och utvecklande att arbeta med oss! I tjänsten ingår regelbunden kompetensutveckling.

Intresserad?

Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Sök snarast, dock senast 6 maj 2018.

Ansök nu: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/3df36b2d84be
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord