Sv:Fördelning av föräldraledighet (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Sv:Fördelning av föräldraledighet
#14289
AnkaVanka (Medlem)
Inlägg: 1
graphgraph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Fördelning av föräldraledighet 2 år, 11 månader ago  
Hej

Jag heter Annika och skriver under våren min C-uppsats i sociologi vid Stockholms Universitet. Jag har valt att undersöka hur egenföretagare resonerat när de fördelat föräldraledighet med barnets andra förälder och vill därför komma i kontakt med och intervjua dig som har barn i åldern 1 - 10 år med en person av motsatt kön och som hade ett eget företag som huvudsaklig inkomstkälla vid tiden för barnets födelse. Intervjun beräknas ta ungefär en timme och görs på tid och plats som passar dig. Jag är bosatt i Stockholm vilket gör att det underlättar om intervjun kan göras någonstans här. Jag kan även ta mig till närliggande städer.

Deltagande i studien är frivilligt och kan när som helst avbrytas. Intervjuerna kommer att behandlas konfidentiellt och fingerade namn användas i den slutliga rapporten.

Om du passar in i beskrivningen och vill vara med kontaktas jag enklast per mail: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Med vänlig hälsning


Annika Sigemo
 
  Logga in för att svara.
#14299
marianenita (Medlem)
Inlägg: 8
graphgraph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Sv:Fördelning av föräldraledighet 2 år, 11 månader ago  
Vilket intressant ämne. Vi gjorde så att jag överlät alla dagar till min man, eftersom jag ändå jobbade hemifrån (och vi kunde vara hemma båda två då). Tyvärr har jag inte tid med en intervju. Lycka till med uppsatsen!
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord