Söker Affärspartner till 10krstore.com (1 läser) (1) Gäster
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Söker Affärspartner till 10krstore.com
#15233
Sebbeks (Medlem)
Inlägg: 1
graphgraph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Söker Affärspartner till 10krstore.com 5 månader, 2 veckor ago  
Hej.

Sebbe kallas jag för, och jag bedriver 10krstore.com som säljer Sveriges billigaste strumpor. Jag söker nu marknadsföring/selling strategi partner som vill vara med mig och bedriva 10krstore.com.

Om 10krstore.com

10krstore.com är ett nytt företagstart e-handel som säljer endast via våra webbplats (www.10krstore.com). Mitt koncept är att sälja Sveriges billigaste strumpor som erbjuder en bra kavlitet. 10krstore erbjuder över 100 olika modeler av strumpor från 15kr 10-12-pack strumpor och 10kr/par . Vi säljer ankelstrumpor, vinter strumpor och 3D strumpor.Varför kan vi sälja så billigt?

10krstore konkurrenskraftiga priser grundar sig i ett flertal faktorer. En av de främsta faktorerna är det faktum att vi befinner oss och bedriver verksamhet i Thailand vilket möjliggör köp i stora volymer direkt från producenterna utan att behöva gå via mellanhänder. Eftersom vi på detta sätt undviker kostnader för mellanhänder är produkten redan i detta skede billigare än hos våra konkurrenter. Utöver detta medför den allmänt lägre prisnivån i Asien att alla våra kostnader hålls nere, vilket gör att slutpriset blir lägre. Genom att minimera mellanhänder och hålla fasta kostnader nere kan vi alltså erbjuda bra priser utan att offra kvaliteten. Vi samarbetar med leverantörerna och genomför kontroller av fabriker, på detta sätt säkerställer vi att fabrikernas standard och arbetsförhållanden är etiskt korrekta och att produktkvaliteten följs. Vi testar även produkterna själva för att säkerställa att kvaliteten hålls så hög som möjligt.

Mitt tidigare erfarenhet.

Jag är före detta VD och grundare för VRSWEDEN.net som lyckadse att dra in 500k under 3 månaders företagstart. Jag sålde företaget och startade ett nytt företag i Thailand som är nu under försäljningsprocess på 8.7 M kr. Några Kunder från VRSWEDEN:NET

Easy: Park
Unilever
Ericsson
Huawei
Heineken
Swedbank
SF BIO


Vill du har mer information kontakt oss på Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

eller gå in på www.10krstore.com

Du kan även ringa mig via skype 66+ (0) 640 15 52 62
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord