Guider
Sälj dig själv med rätt CV eller konsultprofil
2016-10-28

Att skriva en CV eller en konsultprofil är något som de flesta någon gång har brottats med. De är viktiga verktyg när du söker uppdrag som egenföretagare. Vad vill egentligen arbets-/uppdragsgivaren veta? Här ger Charlotte Hågård, Driftigs expert inom karriär, konkreta tips på vad du ska tänka på när du skriver din CV eller konsultprofil.

Sälj dig själv med rätt CV eller konsultprofil
Läs mer...
 
Skriv en korrekt faktura - checklista
2016-09-27
Se till att dina fakturor innehåller rätt och korrekta uppgifter. Annars risker du att skapa problem, både för det egna företaget och för din kund. Här får du en checklista från på hur du skriver en korrekt faktura.
faktura.jpg
Läs mer...
 
Så skriver du en egen bok
2016-09-20

Många drömmer om att en dag skriva en egen bok. Men hur gör man egentligen? Vart ska du börja och vem ska du kontakta? En av Driftigs tidigare skribent har tagit fram en serie på fyra delar om hur du skriver och ger ut en bok. Låt detta bli året då du uppfyller denna dröm!

 

skriva.jpg
Läs mer...
 
Så når du dina karriärsdrömmar
2016-09-05

Många drömmer du om en lysande karriär. Men det är inte lika många som har tänkt igenom vart de vill vara om 3 år. En fråga du bör ställa dig själv är, vad har du själv gjort för att drömmen ska bli verklighet? Här får du konkreta tips från tidningen Chef om hur du ska analysera din nuvarande situation samt hur du ska sätta upp dina karriärsmål.

 

Nå dina karriärsdrömmar
Läs mer...
 
Lönekalkylator: Räkna ut vad du kan ta ut för lön
2016-05-27
Nu kan du som har enskild firma räkna ut hur mycket du kan ta ut i handen varje månad och fortfarande ha kvar pengar till skatt och egenavgifter i slutet av året. Genom detta enkla verktyg behöver du inte vara orolig för att du tar ut för mycket, eller för lite. nystartad.se Lönekalkylator
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 9 av 71