Guider
Så skriver du en stipendieansökan - tips från stipendieutdelaren
2014-05-19
Hur ska du göra för att lyckas med din stipendieansökan? Marianne Brismar sitter som ordförande i Familjen Knut och Ragnvi Jacobssons stiftelse och läser mängder med ansökningar varje år. Här kommer hennes råd som gör att din ansökan håller hela vägen. anöskan till stipendie hur skriver jag
Läs mer...
 
Vilka bidrag kan jag söka som företagare?
2014-02-12
En av de vanligaste frågorna vi får på Driftig.nu är om det finns några bidrag att söka för företagare och om det finns något speciellt stöd för kvinnor som vill starta företag. Här berättar vi vart du kan vända dig för att få hjälp. Driftig.nu har själva tagit del av flera olika bidrag: starta-eget-bidrag, produktutvecklingsbidrag och IRIS-stipendiet. Med andra ord, den som söker kan få! Bidrag
Läs mer...
 
Behöver du bilder? Nättjänster som löser dina problem
2014-01-28

När man sätter ihop sitt material till hemsidan (eller annat marknadsföringsmaterial) är bilder en viktig komponent i det hela. Att kosta på sig en fotograf eller illustratör kan därför vara en bra investering för att få en unik känsla på hemsidan men det kan också bli en dyr historia. Alternativet för småföretagare kan då vara att hitta bilder på nätet som är fria att användas gratis eller till en låg kostnad.

bilder från webben
Läs mer...
 
Så gör du en SWOT-analys
2013-10-07

I en SWOT-analys kartlägger du din affärsidés eller företags styrkor, svagheter, möjligheter och hot. Genom att vara medveten om detta kan du se till att förstärka dina styrkor, minska dina svagheter, ta tillvara på dina möjligheter och anpassa dig till de hot som kan påverka företaget. Här går vi igenom vad en SWOT-analys ska innehålla och varför det är bra att göra en.

swot-analys
Läs mer...
 
Stänger ner Driftigbloggarna - så flyttar du din blogg
2013-09-26
Visst är det kul med bloggar - om de funkar. Vi har länge haft problem med bloggarna och har beslutat att vi fr.o.m. 2013-10-01 kommer stänga ner bloggfunktionen på Driftig.nu. För dig innebär det att du inte längre kommer kunna blogga på Driftig.nu och allt innehåll kommer försvinna från din blogg hos oss. Vill du behålla innehållet som finns i dagsläget och flytta över det till en ny blogg på exempelvis wordpress.com kommer här en guide med instruktioner om hur du kan göra.
Flytta din gamla blogg till wordpress
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa > Sista >>

Resultat 10 - 18 av 71