Guider
Frågorna du ska svara på i affärsplanen
2012-02-03

För att veta hur du ska marknadsföra dig måste du veta vilka dina kunder är och inte minst vad ditt företag står för. Detta kan ganska lätt göras genom att kartlägga företaget i en affärsplan. Här kommer en checklisa med frågor samt lite bra tips inför att du ska skriva din affärs- och marknadsplan.

 

Affärsplan
Läs mer...
 
9 artiklar om hur du lyckas på nätet
2012-01-24

Med jämna mellanrum försöker Driftig.nu ge dig tips om hur du kan använda internet på ett sätt som hjälper dig som företagare. Hur du gör ett nyhetsbrev, hur du får läsare till din blogg, sökoptimering, sociala medier och så vidare. Det är minst sagt mycket att hålla reda på. Här kan du läsa Driftig.nu:s nio mest populära artiklar inom webb.

 

Artiklar om webb
Läs mer...
 
Gratis dokumentmallar för företaget
2011-08-18
Som företagare är det ibland lite för mycket att hålla reda på. Driftig.nu vill därför tipsa dig om att på foretagande.se kan du hämta hem gratis dokumentmallar för ditt företag. Anställningsavtal, avtal om sekretess eller varför inte en fakturamall. Gå och kolla vad det finns för mallar. Dokumentmallar
Läs mer...
 
Så skriver du pressmeddelande -7 enkla tips
2011-08-15

Ett pressmeddelande eller pressrelease som det ibland också kallas, är ett enkelt sätt för företag att nå ut med nyheter till journalister, om det görs på rätt sätt vill säga. Här ger Driftigs skribent inom PR dig sju tumregler när det gäller pressmeddelande. Följ dessa så ska du se att du snart får mer uppmärksamhet i media.

Så skriver du en pressrelease
Läs mer...
 
20 nätverk för entreprenörer
2011-04-19

Tillhör du dem som tycker ”ensam är stark”, eller har du upptäckt fördelarna med att vara flera? Som att du till exempel får fler och bättre ideér, att du blir mer kreativ och inspirerad, att du har någon att bolla dina tankar och lösa problem med, men framför allt; det är roligt att träffa andra människor och nätverka! Förutom Driftig.nu kommer här 19 nätverk som kan vara trevliga att kolla in.

Nätverka med framgång
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa > Sista >>

Resultat 19 - 27 av 71