Guider
Vägen till Boken- Del 4 – Så kan du ge ut din bok själv
2010-10-28

Du har fått nobben från alla de bokförlag du uppvaktat, trots att du skrivit synopsis efter konstens alla regler. Men du tror fortfarande på din idé - då kan du ge ut boken själv! Eller så struntar du i att kontakta förlag och blir din egen bokförläggare, direkt. Lotta Abrahamsson ger dig tips och råd om hur du förverkligar bokdrömmen – och marknadsför din bok.

 

skriva.jpg
Läs mer...
 
Tre knep för att marknadsföra din bok
2010-10-28

Lotta Abrahamsson har under året skrivit en artikelserie på 4 delar som handlat om hur du ska gå till väga för att kunna publicera din bok. Där har du kunnat få många bra tips och råd kring hur du skriver din synopsis, hur du får ett förlag att ge ut din bok eller hur du gör det själv. Här ger hon dig 3 snabba tips på hur du själv kan marknadsföra din bok.

 

todolist_ram.jpg
Läs mer...
 
7 tips till att öka din kreativitet
2010-10-07

Kreativitet är precis som med motivation och inspiration, den måste näras och underhållas för att blomstra, och det är något som du själv aktivt kan göra – du behöver inte sitta och vänta på att kreativiteten ska komma till dig! Testa Viviann Labbas sju tips för att börja utnyttja din kreativitet till max.  

Öka din kreativitet
Läs mer...
 
5 tips på hur du bemöter kritik på nätet
2010-09-02

Idag kan man som företagare inte välja om man ska finnas med på nätet eller inte. Det kommer alltid att finnas andra som har åsikter om produkter och företag och med dagens sociala medier kan ett rykte eller en åsikt snabbt spridas bland de eventuella kunderna. Vad gör du då om ditt företag sågas på nätet? Ska du svara eller ignorera?

 

Sågad på nätet
Läs mer...
 
Sex tips på hur du blir headhuntad
2010-08-27

Skulle du vilja att någon ringde dig och erbjöd dig ditt drömjobb? Här får du några konkreta tips om hur du ska gå till väga för att bli headhuntad. Vad ska du tänka på och finns det något du kan göra för att hjälpa headhuntern att hitta dig?

 

Bli headhuntad
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa > Sista >>

Resultat 28 - 36 av 71