Driftigmedlemmar tävlar om bästa entreprenör-titel PDF Utskrift E-post
2008-12-10

Två Driftigmedlemmar är nominerade till det fina priset Europe's Best Young Entrepreneur – som tidningen BusinessWeek utser.
Det är Camilla Ljunggren, 25, tisdagskrönikör och Therese Albrechtson, 23, tidigare krönikör som är bland de 17 nominerade till Europas bästa unga entreprenör.

camilla_therese.jpg 

Både Therese Albrechtson och Camilla Ljunggren har haft mycket framgångsrika verksamheter. Therese äger Albrechtson holding AB som är ett moderbolag till Bodyguard Säkerhetsprodukter AB och Greyzone AB. Dessutom är hon delägare till 50 procent i Iboards.se. Hon är också styrelseledamot i Ung Företagsamhet, hon föreläser, har fått en mängd utmärkelser – nu senast blev hon utsedd till Årets Kvinna av Damernas Värld

Camilla Ljunggren grundade sitt första företag som 16-åring. Hennes hängare Pluring är en bästsäljare i många stora designbutiker.
Camilla är utbildad civilekonom och nu vd för SIFE Sverige. Camilla föreläser också, har styrelseuppdrag och arbetar alltså med hållbar utveckling genom socialt entreprenörskap bland svenskt näringslivs toppchefer.

- Verkligen jättekul, jag är så glad att få vara med i denna stora tävling, skriver Therese Albrechtson i ett mejl.
- Kanske kan den här typen av tävlingar inspirera till entreprenörskap och lyfta fram en del goda exempel. Jag vill gärna tro det, skriver Camilla i veckans tisdagskrönika.
- Man blir glad av att ha sådana tjejer i sitt nätverk, säger Frida Haavisto, en av Driftigs grundare.

Maja-Stina Fransson | Webbredaktör Driftig.nu
Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den | 0704 - 27 54 44


>> Rösta på
din favorit!

>> Läs mer om Camilla Ljunggren och hennes tisdagskrönika.

>> Läs mer om Therese Albrechtson och hennes blogg.
Senast uppdaterad ( 2008-12-10 )