Krönikor Arkiv
Maddy Olander
2011-02-03
Maddy Olander

Maddy Olander – karriärmamma i USA
Madlene Olander arbetar heltid på en reklambyrå i Boston, driver eget företag som är mitt uppe i en produktlansering, har två barn och bloggar om det dagliga jonglerandet.

Läs mer...

 
Camilla Ljunggren
2011-02-03
camilla_ljunggren_sept09.jpg

Camilla Ljunggren - social entreprenör
Camilla Ljunggren är innovatören bakom Designtorgets bästsäljare Pluringen. Och till vardags är hon VD för SIFE Sverige som arbetar med socialt entreprenörskap.

Läs mer...
 
Sanna Ohlander
2010-02-07
Sanna Ohlander

Sanna Ohlander - media och middagskonsult
I det egna företaget Salamander PM arbetar Sanna Ohlander med marknadskommunikation och internationell medierådgivning. Hon driver också den populära matbloggen Veckans Middag.

Läs mer...
 
Rebecca Rehn
2010-02-07
Rebecca Rehn

Rebecca Rehn – välgörande ecoprenör
Efter ett volontärutbyte startade Rebecca Rehn UF-företaget Världens Kopp som kombinerar hennes största intressen; entreprenörskap och miljöfrågor.

Läs mer...

 
Frida Haavisto
2009-11-06
frida_200x75px.jpg

Frida Haavisto – driftig företagare
Frida Haavisto har grundat företaget Beautiful Business, där Driftig.nu ingår. Kika in bakom kulisserna till arbetet med att samla Sveriges driftigaste tjejer!

Läs mer...
 
Christina Sandström
2009-09-16
christina_sandstrom_200x75px.jpg

Christina Sandström – marknadsförare & coach
Christina Sandström driver sedan tio år företaget AKIRUM där hon jobbar med marknadsundersökningar, webbdesign, projektledning och coaching, samt KOMPETENSFOKUS, en kompetensbank som erbjuder kurser, föreläsningar och workshops, främst inom ledarskap och hälsa.

Läs mer...
 
Maggie Nyroos
2009-04-05
maggie.jpg

Maggie Nyroos – skribent, ridpedagog & kläder

Maggie Nyroos, 40-something, frilansar som ridpedagog, arbetar timmar inom LSS, har drivit House of PAGGILO som nu har donerats till Stiftelsen Stjärnsund i Dalarna.

Läs mer...

 
Sara Berg
2009-03-02
sara_berg_200x75px.jpg

Sara Berg – Sabes ord
Sara Berg skriver helst, läser och yogar. Hennes företag Sabes ord inriktar sig på språkgranskning och texttjänster. Sara arbetar även med utbildning och vill inspirera andra till att lära nya saker.

Läs mer...

 
<< Första < Föregående 1 2 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 18 av 21