Nyheter
Boktips: 345 smarta sätt att skaffa nya kunder PDF Utskrift E-post
2017-01-24

Om du är intresserad av att få många fler kunder snabbare och enklare än vad du får idag - då kommer den här boken att bli din bästa vän."Vilken investering! Man läser boken på tre timmar och får värden som i en ettårskurs på Handelshögskolan (minus det tråkiga på handels)"
 
Läs mer...

345_smarta_satt_att_skaffa_nya_kunder.jpg
 
Webbkurs: Stärk ditt personliga varumärke PDF Utskrift E-post
2017-01-23

Vi har alla ett personligt varumärke. Det skapas av de intryck vi ger i möten med andra människor, kollegor, kunder och samarbetspartners. Varje dag, dygnet runt. I den här kursen får du verktyg, inspiration och insikter som leder dig mot ett starkare och tydligare personligt varumärke. Det hjälper dig att sätta mål, ta beslut och nå resultat både privat och i din arbetsroll. När du växer, växer också företaget.
 
Läs mer...

stark_dit_personliga_varumarke.gif
 
För dig som hellre käkar taggtråd än kontaktar kunder PDF Utskrift E-post
2017-01-17

Det här är en bok för dig som alltid känner att det hugger av olust i magen när du ska börja kontakta kunder för att sälja. Författaren berättar om misstag hon själv gjort och boken blir både rolig och full med säljkunskap. Beställ den i Driftigs bokshop redan idag. 

För dig som hellre käkar tagggtråd än säljer
Läs mer...
 
Webbkurs: Sälj dig själv och våga ta betalt PDF Utskrift E-post
2017-01-17

Vill du öka din försäljning? Den här webbkursen handlar om hur du hittar kunder, genomför ett säljmöte, paketerar ditt erbjudande, sätter rätt pris och förhandlar framgångsrikt. Den ger en mängd uppmuntrande och överraskande infallsvinklar kring försäljning - och är fylld av såväl inspirerande tankegångar som handgripliga råd. Och så får du Zlatan-principen till vardags.

Läs mer...

webbkurs sälj dig själv och våga ta betalt
 
Webbkurs: Mersmak för livet PDF Utskrift E-post
2017-01-11

Den här kursen är för dig som vill orka mer, få mer tid över till roliga saker, känna dig piggare och gladare, ha kul på jobbet och krafter kvar när du kommer hem. Dina vanor är de små pusselbitarna som tillsammans med känslor, upplevelser, relationer och tankar skapar ditt liv. Gå kursen och få mersmak för livet.
 
Läs mer...

webbkurs mersmak för livet
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 9 av 504