Nyheter
Böckerna som utvecklar dig och ditt företag PDF Utskrift E-post
2017-03-28

Vi på Driftig.nu tycker om enkla och billiga lösningar på hur vi kan tjäna mer pengar och bli ännu bättre på det vi gör. Det gör förlaget Redaktionen också. Därför har vi tillsammans samlat böckerna som får dig och ditt företag att växa. Gå in på Redaktionen och hitta en bok du tycker om, eller varför inte en bok att ge bort. Driftig.nu har flera bra erbjudanden och en del rabatter att ta del av. Gå in och kolla vilken bok som passar dig bäst!

Boktips för företagare
Läs mer...
 
Driftig.nu byter ägare - Redaktionen.se tar över PDF Utskrift E-post
2017-03-28

Nu är det dags för oss bakom Driftig.nu att helt fokusera på vår systersajt Kvinnligatalare.se - som också är ett resultat av nätverket. TACK alla medlemmar - nu lämnar vi över till företaget Redaktionen.se. Deras brinnande engagemang för småföretagarens vardag och framgång är precis vad Driftig.nu behöver. Ni är välkomna att kontakta Driftig.nu:s nya webbredaktör Frida Ekberg.


Läs mer...

lanka_till_driftig.jpg
 
Webbkurs: Stärk ditt personliga varumärke PDF Utskrift E-post
2017-02-28

Vi har alla ett personligt varumärke. Det skapas av de intryck vi ger i möten med andra människor, kollegor, kunder och samarbetspartners. Varje dag, dygnet runt. I den här kursen får du verktyg, inspiration och insikter som leder dig mot ett starkare och tydligare personligt varumärke. Det hjälper dig att sätta mål, ta beslut och nå resultat både privat och i din arbetsroll. När du växer, växer också företaget.
 
Läs mer...

stark_dit_personliga_varumarke.gif
 
Boktips: Spöa konkurrenterna PDF Utskrift E-post
2017-02-28

Boken "Spöa konkurrenterna"ger dig handfasta råd om hur du vinner slagen som pågår där ute varje dag, varje vecka, året runt. Du får snabba och konkreta tips som du kan använda direkt och som ger dig fördelar framför dina konkurrenter som får stå med lång näsa.
 
Läs mer...

Bok om att bli bättre än konkurrenterna
 
Boktips: 345 smarta sätt att skaffa nya kunder PDF Utskrift E-post
2017-01-24

Om du är intresserad av att få många fler kunder snabbare och enklare än vad du får idag - då kommer den här boken att bli din bästa vän."Vilken investering! Man läser boken på tre timmar och får värden som i en ettårskurs på Handelshögskolan (minus det tråkiga på handels)"
 
Läs mer...

345_smarta_satt_att_skaffa_nya_kunder.jpg
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 9 av 506